374431.jpg

Eilen tuli kirjakerhosta mukavan oloinen kirja "Näppärät säilytystilat". Ainakin laatikoita olisi mukava kokeilla itse tehdä pahvista ja kankaista, ja samalla somistaa niillä. Saha- ja naulahommia olisi myös hauska kokeilla, kouluajoista on mukavat muistot puukäsitöissä. Lapsena isän kanssa olin verstaalla mukana, ja kulutin kesäisin paljon nauloja omiin pikkutöihini.

Kävin eilen illasta uudelleen lääkärissä näyttämässä kättäni, ja nyt olikin hyvin perehtyvä lääkäri paikalla. Tutki, väänteli, käänteli ja kyseli paljon. Sain uusia ohjeita sekä lääkkeitä, ja käskyn venytellä ja käyttää kättä niin paljon, kuin sitä kivulta sietää. "Ainoastaan ikkuinoita ei saa alkaa pesemään." Lupa käsitöihinkin tuli, jos se rentouttaa ja venyttelyä on tarpeeksi. Jo pelkästään tieto siitä, että käsityöt eivät ole kiellettyä, on helpottanut henkistä oloa. Toki en uskalla enkä halua rasittaa kättä liikoja kokeilemalla.

Lääkärissä käynnin jälkeen mieli oli hyvä ja suunnistinkin suoraan kangaskauppaan. Värejä Project Spectrumiinkin löytyi, ja nyt ajatuksena lähinnä vaalean sininen sekä turkoosin sininen. Tumman sinisestä en oikein tykkää, ja harmaa ja valkoinen tuntuvat kankaissa hyvinkin vierailta. Tuo söpönen Bambi-kangas oli pakko ostaa mukaani, ja aionkin käyttää sen ihan itseäni piristääkseni.

374487.jpg