Novitan kevään uutuuslangat -12  tulivat tällä viikolla kauppoihin, ja ostin heti neljä kerää minulle hyvin mieluisia värejä Nallea ja Seitsemää Veljestä. Ne kaikki huusivat puikoille yhtä aikaa, ja oli vaikea valita mistä väristä neulon ensimmäiseksi. Päädyin ihastuttavan väriseen Nalle Kukkaketo Kirsikkapuuhun. Vyötekin on kaunis. Olin juuri saanut valmiiksi vanhasta Nallesta (150g kerä) ja Nalle Kukkaketo Orvokista raitasukat, ja pääsin vertaamaan lankoja heti peräjälkeen Täytyy sanoa, että vanhan Nallen neulomismukavuus on paljon suurempi kuin tämän nykyisen hyvin ohuen aloe vera-Nallen. Vaikka jälkimmäinen todella mukava paljaaseen jalkaankin onkin, niin neuloessa se on liukas. Bambupuikot tosin helpottavat liukkautta. Mutta kaunis tuo Kirsikkapuu on, ei voi muuta sanoa.

Oranssi vanha Nalle (150g kerästä) ja Nalle Kukkaketo Orvokki raidoittaen 1 + 1 kerrosta kummallakin. Koko 38, painoa 78g. Puikot nro 3. UWA:n toinen valmistunut.
 

Nalle Kukkaketo Kirsikkapuu, koko 37/38. Painoa 68g. Puikot bambut nro 3. Silmukoita 14s/puikko. UWA:n kolmas valmistunut.

Päätin ottaa osaa myös Neulomon tempaukseen "12 sukkaparia vuonna 2012".  Johan tässä niitä alkaa tulemaan... Niihin lapasiin minun pitäisi kyllä panostaa enemmän...

Viime vuonna(-kaan) ei tullut joulukorteista otettua muistoksi kuvia... Paljon niitä tuli näperreltyä, ja aloitin niiden teon jo reippaasti marraskuussa, joten sain kaikki valmiiksi hyvissä ajoin. Viikko sitten tein kaksi korttia, toisen ystävälle vastasyntyneen tyttövauvan johdosta ja toisen ystävälle kihloihin menon johdosta. Nyt muistin ne kuvatakin ennen postittamista.Sain viikonlopuksi flunssan, toivottavasti se menee itsestään ohi. Alkuviikko olisi tarkoitus viettää koulutuksessa Lapualla. Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!