Iloista ja hyvää 4. adventtia teille kaikille! Joulupukin pikku-apulaiset ovat työn touhussa edelleen, ja sen takia minäkään en näytä täällä kaikkia  joululahjoiksi valmistuneita neulelahjoja vielä.

Pari päivää sitten sain yhdessä muun työtiimin kanssa lähiesimieheltämme joululahjan. Siitä tuli niin hyvä mieli, että haluan esitellä lahjan täällä blogissakin. Kuvasta puuttuu pomon tekemä ja henk.koht. lahja, hänen neulomansa kaunis bambuinen tiskirätti.

Keskikokoinen valkoisilla palloilla olevan punainen matkalaukku, jonka sisällä oli katajainen seimiasetelma ja rautalangasta ja helmistä tehty enkeli. Matkalaukku (tulevaisuudessa esim. sukkatekeleen säilytyspaikka) pääsee pikkupallollisten laukkujen kokoelmaan, ja seimi on jo löytänyt myös paikkansa kodissa. Se tuoksuu ihanasti katajalle.

Kaksi paria sukkia päivitykseen tällä kertaa, käsitöitä on kyllä valmistunut enemmänkin, mutta niistä sitten lisää joulun jälkeen.

Perussukat Dropsin Fabelista (valm. 6.12.) kokoa 39/40, painoa 74g. Puikot 2,5. Silmukoita 17/puikko.

Sukan varret Olga-kuviolla, lankana Polkka. Muuten Jussia, joka kävikin prikuulleen Polkan vihreän kanssa yhteen. Sukilla kokoa n. 39, painoa 101g. Puikot nro 3,25.

Levollista ja iloista joulunalusviikkoa kaikille! Jos en ehdi päivittämään ennen joulua niin toivotan kaikile samalla iloista ja siunattua joulun aikaa!