Talvi ja kylmä ovat saapuneet. Tänään oli mukava tulla töistä kotiin, kun postilaatikossa odotti blogiarpajaisten voitto Jennan nallet -blogista. Paljon kiitoksia Jenna sinulle suloistakin suloisimmista nalletavaroista, hymyilin pitkään niiden ansiosta! Jäin mietiskelemään tätä blogimaailman ystävällisyyttä. Toisilleen tuntemattomat ihmiset tukevat toisiaan eri tavoin mieltä piristävillä sanoilla ja pienillä, mukavilla lahjoilla. Tälläkin paketilla oli tänään aivan erityinen tarkoitus, sillä mieleni oli aika apea. Pieni nalle sai minut hymyilemään ja tuntemaan itseni taas onnekkaaksi.

242891.jpg

Lokakuun viimeinen valmistunut työni ajoittui tiistai-iltaan. Poikani sai toivomansa villasukat jalkojansa lämmittämään. Sukat ovat ohuet On Line-sukkalangasta neulotut siniraidalliset. Kuvan nappasin ennen pojan nukkumaan menoa päättelemättömistä sukista.

242893.jpg

On Line -sukkalangasta villasukat kokoa 38.  Sukkapuikot nro 3. Langan menekki 49g + hukkapala raitojen kohdentamiseksi vajaa 10g.

Eilen kävin Kodin Anttilassa ja ostin kolmea erilaista turkoosia puuvillakangasta. Olen nyt täysin arvaamatta hurahtanut turkoosiin ja en voinut kävellä kankaiden ohi ostamatta niitä. Jos vaikka sohvalle tyynyt tai jotain...