Aivan ihana tämä lanka: Astrakan! Niin pehmeän pörröinen ja lämmin. 70% merinovillaa ja "dralon" (mitä se on?) 30%. Tein 50g kerästä tyttärelleni kaksi kertaa huivin. Ensimmäinen meni samantien purkuun, sillä tyttären mielestä leveyttä oli liikaa. Ja ihan totta se olikin. Vaikka oli vain 15 silmukkaa, niin pörröisyys lisäsi leveyttä ja oli lapsen kaulalle liikaa. Toisen huivin tein vain 8 silmukalla, ja huivista tuli tosi kiva. Ostin itselleni samaa lankaa kaksi kerää ruskean sävyisenä, ja hyvä kun ostin. Tuntuu tosi ihanalta langalta.

201919.jpg

Malli: aina oikein, lanka Astrakan 50g, puikot Addin pyöröt nro 10. Koko: 144,5cm x 10cm.

201927.jpg

Neiti uuden huivinsa, sekä kauppareissulta ostetun Neuleet- lehden kanssa. Lehti lähti mukaani, kun näin suloisen neulotun pörrönallen ohjeineen sivuilla...

 

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *    

 

201935.jpg

Ojennan sinulle lukijani kukkasen kiitokseksi vierailustasi blogissani. Saat myös lämpimän halauksen, kun olet jaksanut kirjoittaa kommentin ilahduttamaan mieltäni ja jakanut iloni uuden asian oppimisesta ja sen tuomasta mielihyvästä. Tasaluku laskurissa rikkoontui yllättävän nopeasti ja yllätys sai hymyn päivälleni. Syksyni on ollut aika rankka, ja olen ilokseni huomannut, että vierailut teidän muiden blogeissa ihastelemassa kauniita ja kekseliäitä töitänne, upeita tarvikehankintoja, ihania puutarhoja, suloisia nalleja, komeita helmeiljyjä, hellyyttäviä lehmiä ja matkakertomuksia antavat minulle uutta virtaa jaksaa arkea. Samalla se myös innostuttaa minua kokeilemaan rajojani uusissa asioissa ja tuomaan hyvän mielen. Lankakerät ja kangaskasat kasvakoon meillä kaikilla, jos onni ja jaksaminen lisääntyy niiden myötä.

Värikylläistä ja iloista syksyä sinulle!