Tuhannesti kiitoksia kaikille kommentin jättäneille, tulipa hyvä mieli niistä! Kaikille lukijoille toivon kaikkea hyvää vuodelle 2011!

Loppiaisena sain valmiiksi tyttären toivelangasta neulotut raitasukat. Aloitin neulomisen hyvin varovasti, ja muutaman päivän välein neuloin aina vähäsen. Alkuun sormeet ja ranteet eivät tykänneet, mutta ilmeisesti vertyivät ja neulominen tuntui mukavalta. Tyttö on tykännyt kovasti sukistaan, mutta sanoi jo ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen sukkien nukkaantuneen reippaasti. Tämä Raitalanka onkin pehmeän tuntuista, joten nukkaantuminen oli jo lähes odotettavaa. Se on harmillista näissä kauniissa Raitalangoissa! Tykkään kovasti syksyn Raidoista, ja samaten kevään uutuusvärit ovat houkuttelevat.

6.1.11 valmistuneet vuoden aloitussukat kokoa 35/36, Novitan Seitsemän veljestä Raita-lanka, silmukoita 48. Puikot nro 3,25. Painoa 80g.

Alkusyksystä tein yhden vaaleanpunaisen Raitasukan itselleni, ja nyt sitten taas vähitellen neuloin toisen. Kylläpä olikin hyvä mieli, kun sain sukat valmiiksi. Ne ovat kulkeneet Pikku Myy -laukussa, ja tuoneet iloa enemmän kuin koskaan olisin arvannutkaan. Sormien, ranteiden ja varpaiden moniniveltulehdukset ovat rauhoittuneet, mutta vihlomista ja jäykkyyttä sekä turvotusta on päivittäin. Kova särky on onneksi rauhoittunut. Kyllä on ollut mielelle kova paikka olla neulomatta! Nyt huomaan, että tavallinen perus-oikea-neulos on parasta sormille, sillä nurjien silmukoiden neulominen on vaikeampaa. Joten iloitsen jokaisesta perussukka- tai lapasparista jotka pystyn tekemään, mitään muuta en edes halua yrittää.

Novitan Seitsemän Veljestä Raitasukat kokoa 37/38, paino 92g. Puikot nro 3.

Meille muutti toinen marsu, Aava-neiti 2v. Saimme sen lahjoituksena, ja nyt Aava opettelee elämään uudessa kodissa kaverinsa kuoltua. Aavalle tuli mukaan mukavia tavaroita, ja ilmiselvästi sen lempipaikka on oma nojatuoli. Siinä se löhöää, nukkuu ja katselee välillä pitkälle kurottuneena viereisessä häkissä olevaa Halla-vauvaa. Marsut pitikin sijoittaa eri häkkeihin, sillä Halla paljastuikin yhtä äkkiä pojaksi... Kyllä ne ovat mukavia kavereita, ja niiden hassuja juttuja tulee seurattua pitkiä aikoja.Hyvää viikonloppua!