Huomenna 20.5. tulee kuluneeksi vuosi, kun aloitin blogin pitämisen. Uskomattoman paljon iloa, innostuneisuutta ja uutta oppia on tullut mukaan tämän vuoden aikana. En ollut koskaan kuullutkaan blogeista, ennen kuin vahingossa löysin Möhönasun tilkkutyöt. Olin aivan myyty ja kävin alussa montakin kertaa päivässä katsomassa hänen taidokkaita käsitöitään. Möhönasun linkeistä pääsin muidenkin bloggaajien sivuille, ja lopulta löysin blogilistan ja koko blogistanian upeuden.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vuosi sitten vielä ihmettelin ja hämmästelin neuleblogeja. En ymmärtänyt lainkaan, miksi niissä on mm. kuvia ihmisten jaloista tai lankakeristä…  Minusta ne tuntuivat suorastaan oudoilta. Kunnes eräänä päivänä itsekin aloin kuvaamaan jalkojani uudet villasukat jalassa ja ottamaan kymmeniä otoksia toinen toistaan ihanimmista lankakeristä. Ihan huomaamatta minulle avautui uusi katsontakanta maailman ihmeellisyyksiin, ja niitä jalkojakin on mukava kuvata.

 

Monen monta asiaa on vuoteen mahtunut, vaikka aloitin blogin pitämisen tietäen vain kankaista, ompelusta ja nalleista. Olen oppinut virkkaamaan Salomonin solmuja, neulomaan sukkia, huovuttamaan lapasia ja myssyjä, helmeilemäään, tilkkuilemaan jne. Minusta olisi mukava tietää, miksi juuri sinä blogiystäväni, käyt lukemassa Kangaskasaa. Mielipidettä ei tarvitse välttämättä laittaa, muutenkin voi osallistua. Jos arvontavoitto osuu kohdallesi, saat päättää valitsetko:

 

a)      Nalle-aiheisen

b)      Kangaspainoitteisen

c)      Lankavoittoisen

d)      Kestositeisen

 

arpajaispalkinnon. Jokaisesta katergoriasta arvon yhden voiton. Arvonta-aikaa on 31.5. klo 24 asti.

 

597488.jpg

 

 

Kiitän vuoden jokaisesta kommentista ja mahtavasta mukana olemisesta, uusien asioiden jakamisesta ja kannustamisesta! Jatketaan porukalla bloggailua ja maailman menon ihmettelyä!