Minua on muutamia päiviä mietityttänyt keltaiset langat ja mahdollisesti pääsiäiseksi neulottuja/virkattuja juttuja.  Muistin ainoastaan kaksi eri merkkiä, mitä lankavarastostani voisi löytyä. En saanut mielenrauhaa, vaan lähdin etsintäretkelle "ompelukopperooni". Vastaani tuli ihana retrotyynyliina, johon päätin keräillä mieleisiä lankoja. Niin keltasävyinen sekin. Ostan noita pieniä tyynyliinoja kirpparilta kässäpusseiksi, jos kuosit sopivat mielenlaatuuni. Ja nämä retrothan ovat lähellä sydäntäni. Pussini täyttyikin loppujen lopuksi aivan täyteen, eivätkä ihan kaikki edes mahtuneet. Löysin yhdeksää eri merkkistä keltaista lankaa... Ihana Step-lankakin joukossa sekä vanhaa, kunnon Nallea jämäkerä.

Katsotaan, jatkuuko keltainen innostus ja saanko mitään aikaiseksi :)

Pojallemme neuloin ohuet villasukat. Vuosi sitten talvella neuloin samanlaisesta, eri värisestä langasta hänelle sukat, jotka ovat ollet kovassa käytössä. Siitä huolimatta sukat ovat vielä ehjät. Toiset käyttösukat ovat silti tarpeen. Ja ei noita miehen ohuita sukkia niin kamalan kauan enää edes tikuta, kun joskus tuntui että niihin menee ikuisuus tehdessä.

Koon 43 nuoren miehen sukat resorivarrella 4fach Flotte Socke Sonderaktion (420g/100g). Paino 68g. Puikot nro 2,5. Silmukoita 68.