Tuhannesti kiitoksia raitasukkakommenteista! On ollut tosi mukava lukea niitä. Raitasukat ovat olleet tällä viikolla töissä jalassa, ja täytyy myöntää että ne tuovat iloa päiviin.

Samoihin aikoihin Tico Ticojen kanssa neuloin kahtia pitkävartisia sukkia. Nyt nekin valmistuivat pari päivää sitten. Työpaikkani on lähes 100 vuotta vanha talo, ja lattiatasossa vetää välillä kovastikin. Väliin jaloissa on kahdet villasukat päällekkäin, mutta pohkeita joskus aivan särkee kylmyys. Kovimmilla pakkasilla aloitin pitkät palmikkosukat itselleni, kun uusimmassa Novitan lehdessä oli kiva malli. Nyt toivottavasti kylmyys ei aiheuta vaivaa nämä jaloissa. Ja lisää pattereitakin on luvassa työpaikalle.

Novitan kevät 2010 malli nro 1 Naisten palmikkosukat koko 38. Lanka Novitan Jussi, kaunis hieman turkoosiin vivahtava sininen. Menekki kolmatta kerää, mutta painoa silti vain 194g. Puikot nro 3 ja 3,5. Sain palmikkoihin virheitäkin mukaan, mutta kiirus saada sukat jalkaan jätti ne korjaamatta...

Novitan Nalle Kukkaketo Orvokki -lanka, sukat tyttärelle, koko n.35. Menekki n.96g. Varressa silmukoita 56, nilkassa ennen resoria kavennettu 50:een. Puikot nro 3.

Jospa nyt tarkenisi pikkuisen paremmin.