Osallistuin vuosi sitten Lankakomeron Kevätpäiväntasausyllätyshuivin neulomisprojektiin, mutta viidennen vihjeen kohdalla jätin sen jostain syystä kesken. Huivi on vaivannut mieltäni tuon tuostakin, ja nyt sain sen otettua esiin. Koska huivin tekeminen oli minulle vaativa ponnistus niin vähän pitsineulosta neuloneena, päädyin neulomaan sitä vain kun sain olla aivan rauhassa ja mielelläni yksin kotosalla. Sehän ei niin helppoa olekaan, ja niin huivi jäi koriin odottamaan oikeaa hetkeä. Koska taas pelkäsin etten saisi huivia koskaan valmiiksi, niin päätin pikaisesti että en tee kaikkia ohjeita loppuun asti ja lopetan huivin aikaisemmin. Luulen, että tämä päätös oli kohdallani ihan hyvä, sillä huivista tuli täsmälleen oikean kokoinen tyttärelleni ja hän rakastui siihen oikopäätä. Perjantaista lähtien tyttö on kulkenut huivi hartioillaan aamusta iltaan, ja ihastellut sitä tuon tuostakin. Minäkin olen siihen tyytyväinen, ja kiitän Lankakomeron Päiviä upeasta mallista ja tästä projektista! Tämä oli tälläiselle pakkomielteiselle sukanneulojalle piristävä ja opettava kokemus. Ja kohtahan on taas kevätpäiväntasaus, joten ihan oikeaan aikaan sain huivin valmiiksi - vuodestahan ei ollut puhe... .

Olen odottanut koko viikonlopun aurinkoa pihallemme, mutta sitä ei ole näkynyt muuta kuin tien toisella puolella naapurissa.  Sinne en sentään kehtaa mennä huivia kuvaamaan... Jos saan parempia kuvia jossain vaiheessa, niin lisään tai vaihdan niitä näihin kuviin. Huivin pesin koneessa kevyellä villaohjelmalla ja laitoin muotoon kuivumaan, sitä ei ole pingotettu.

Lankakomeron Kevätpäiväntasausyllätyshuivi (2009), Evillan Viron villa 8/2, n.149g. Puikot nro 3 ja 4 pitsiAddin pyöröt.

Novitan Isoveli Color (868) säärystimet n. 100g, puikot nro 4 ja 5 bambut.

Tällä vanhalla kuvalla toivotan kaikille oikein hyvää ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita!

Kiitos ystävyydestänne!!