Tänään ollaan istuttu lääkärissä. Syy ei ole ollut neuloosi, vaikkakin otsikko niin antaa ehkä väittää. Kevät, siitepölyt, flunssa, allergiat & astmat = huono yhdistelmä. Tyttären kanssa molemmat saatiin kortisonitablettikuurit lisälääkkeiksi, ja nyt otetaan hyvin iisisti loppuviikko. Sohvannurkassa jaksan nippa nappa sukkaa neuloa, tosin kädet eivät välttämättä tykkää tunti toisensa jälkeen tikuttelusta. Muutakaan ei ole voimia tehdä, joten sohvannurkka on hyvä paikka. Sukkaa pukkaa usemmalla eri värillä ja mallilla yhtä aikaa. Se on sitten hyvä lääke neuloosiin :)


1491785.jpg

 Olga-sukat, koko 38. Lanka turkoosi Nalle Color, menekki 75g. Silmukoita 64. Puikot 2,75 bambusukkikset. Pingotettu märkänä yön yli isäni tekemissa sukan pingottimissa. Osa minulta on vielä maalaamatta ja koristelematta.

1491791.jpg

Kuvassa toissa päivänä saapunut Minulla on neuloosi- t-paita Nice Factorin Marsun hankkeesta. Suuri kiitos tästä, paita on kirkas, komea ja vastustamaton! Kirjan Favorite Socks tuli AdLibirikseltä toissa päivänä, ja eilen neuloin yhden sukan kokeeksi kirjasta. Tässä kirjassa riittää minulle haasteita.

Tiinalle iso kiitos Step-langoista! Ovat mieluisan värisiä ja tuntuisia. Pääsevät äitienpäivälahjojen tekolangoiksi.