Nyt oli viimeinkin vuorossa tyttäreni saada sukat, jotka alunperin mietin tekeväni jo joululahjaksi. Huovutusinnostus kuitenkin voitti ja lapasia syntyi enemmän kuin suunnittelin alunperin.

Näitä sukkia oli mukava tehdä, ja värit osuivat kohdalleen niin ettei tarvinnut senttiäkään ottaa lankaa välistä pois. Eilen illalla päättelin sukat ja jätin pöydälle neitiä odottamaan. Aamulla herätessäni sain samantien tiukan, lämpimän halauksen ja ilahtuneen kiitoksen sukista, jotka jo olivatkin uuden omistajansa jaloissa. Ja varauksen samanmoisista polvisukista, joita voisi sitten hameen kanssa pitää. Toinen Tampereen messuilta ostettu On Linen violettisävyinen lanka odottaakin hieman tätä tarkoitusta, sekä vihertäväsävyinen sama lanka minua itseäni varten. Tytär ehti pyytää jo langanjäämistä lapasia itselleen, kun ihastui näihin väreihin niin kovin. Itsekin niistä tykkään, ja eritoten kivojen värien takia olikin niin mukava neulottava.

332807.jpg

332809.jpg

Lanka On Linen Supersocke Winter-color 150g. Sukkiin meni 78g. Puikot 3,25. Silmuikoita 40, ja on tarkoituksella kapeamallinen sukka lapsen siron jalan takia, koko n. 33.