Eilen töiden jälkeen sain iloisen mielen, kuten tänäänkin. Posti-ihminen oli tuonut molempina päivinä kivaa postia. Tämä lumiukko-enkeli on aivan mahtavan hellyyttävä!!! Sain sen vaihtoa vastaan Paperi40 :ltä. Iso kiitos, tämä tuo hyvää mieltä pitkään.



Sukkaa pukkaa -blogin arpajaisissa minulla oli satumaisen hyvä onni. Sain valita huivin tai sukat palkinnoksi. Tarja oli neulonut minulle aivan uskomattoman ihanan huivin. Olen itse tehnyt vain kaksi isoa huivia neulomalla, ja tämän Tarjan huivin nähtyäni tekisi kovasti mieli opetella lisää huivien neulomista.  Lämmin kiitos!!! Huivi pääsee heti käyttöön. Kiitos myös ihastuttavasta korusta, joka sointuu huivin väreihin!


Molemmissa lähetyksissä oli ihastuttavat postikortit mukana, laitan ne talteen.

Poikareppanani kasvaa kohisee aivan hurjaa kyytiä, sitähän ne murkkuiässä tekevät. Edelliset villasukat ovat jääneet jo aikaa päivää sitten pieniksi, ja nyt kovilla pakkasilla piti sukulaisissa lainata villasukkia lämmikkeeksi. Olen aloittanut jo muutama kuukausi sitten pojalle Opalin Sammakko-sukkia, mutta en ole saanut saamattomuuttani sileitä perussukkia neulottua valmiiksi. Olevinaan iso työ tehdä ohuesta langasta kokoa 42/43 sukat, kun on tottunut vain naisten sukkia neulomaan. Ja tuo sininen väri ei vain minua oikein puhuttele, vaikka lanka on muuten todella mukavan tuntuinen neulottava. Jouduin purkamaan sukan kavennuksen kahdesti, eli neuloin kolmesti sukan kärjet ennen kuin sain tarpeeksi isot sukat aikaisekseni. Toissa päivänä poika sai sukat käyttöönsä. Jospa ne hetken mahtuisivat teinin jalkaan. Pääasia on että lämmittävät varpaita, lisää kyllä neulotaan jos pieniksi jäävät.

Lanka Opal Frosch väri 1614.  Koko kapea 42/43. Silmuikota 64. Puikot Knit Picksit 2,5.