Postilaatikko oli tänään pulleasta kirjekuoresta Usa:sta ja sukkalankalaatikosta Saksasta Rellanasta niin täynnä, että viidennellä kiskaisulla sain postit ulos sateeseen. Mieleistä postia tulikin; heppa- ja nallekankaita sekä ihkuja ohuita lankoja.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen kiertänyt isot marketit läpeensä kaupungissa, ja etsinyt uutukaisia Novitan lankoja. Hyllyt ovat tyhjää täynnä joka paikassa. Eritoten olisin halunnut ostaa oranssia Nallea ja Polkkaa. Viimeisestä kaupasta löysin muutamia uutuuksia, ja ostin Syksyn raitaisen Nallen (6,90€)  ja fuksian värisen Seiska Veikan (3,50€). Se onkin mieluinen väri parille sukansaajalle, vaikka itselleni hieman liian voimakkaalta vaikuttaakin. Neulontaan se pääsee kohta puolin lahjasukkiin. Novitan lehdessä Syksyn raitainen Nalle näytti kauniilta, kiva päästä se testaamaan.

 

Kuvassa myös tänään kirpparilta löytynyt ihana pikkuinen sydänpurkki.

 

1756327.jpg

 

Saimme kummipojan 9v.tänään yökylään ja herkuttelemaan kummisedän synttärikakulla. Paljon tuoreita mansikoita ja poikani tekemä loistava kakkupohja takasi ihanan herkkuhetken. Illan viileydestä huolimatta istuimme kuistilla nautiskelemassa, tosin toiset kakkupalat syötiin jo sisällä lämpimässä. Kaksi vuorokautta on satanut läpeensä, ja nyt illalla sään koleus oli jo aikamoinen. Päivän lämpö muuttui hetkessä syksyn viileydeksi. Jatkoimme viidestään Yatsin pelaamista olohuoneen lattialla istuksellen, hauskaa oli mahat mansikkakakkua täynnä.

 

1756337.jpg