Tänään sain valmiiksi pietaryrtillä värjäämästäni villasta neulotut palmikkolapaset. Tykkään niistä kovasti, ja koko on juuri passeli ihanan pitkine varsineen (onko lapasella varsi :) ?). Tämä oli erittäin mukava neulomiskokemus! Harmi, etten saanut kuvaan tallennettua lapasten oikeaa, syvän metsänvihreää väriä.

872714.jpg

Lanka: 100% villa piertaryrtillä+kuparivihtrillillä värjättynä, menekki 59g. Puikot nro 3 bambuiset sukkapuikot. Silmuikoita ensin 15/puikko, varren jälkeen 13/puikko.

Tänään kävimme kirpputorilla, ja ilokseni löysin norjalaista kaunista villaa mukaani ja paria muutakin lankaa. Iloinen yllätys oli myös 4 euron kannettava sähkölevy, joka on uutta vastaavassa kunnossa. Nyt minulla on kaksi samanlaista, eikä enää tarvitse lainalevyjä mökiltä käyttää värjäyspuuhiin.

Loppuviikon sienivärjäilyni tuotti beigeä väriä, johon olen ihan tyytyväinen. Värjäyksen hajusta en voi sanoa kyllä millään lailla tykkääväni. Krappivärjäykset tuottivat upeaa oranssia ja syvää kuparin väriä, ja olen todella ihastunut niihin lankoihin.

872735.jpg

Istutin syyskukkia tyttären avustuksella ruukkuihin. Nautin syyspuuhista ja sateen ropinasta todella paljon. Tänään istuin kuistilla neulomassa, poltin kynttilöitä lyhdyissä ja haistelin sateen raikastamaa ilmaa. Se on onnea!