Viikonloppuna kovassa käytössä ollut olkalaukku oli kätevä. Tosin niin paljon sitä jouduin availemaan, että jo perjantai-iltana tarranauha irtosi, kun tarrojen liimautuminen toisiinsa on todella napakka. Ompelin ne jämäkästi kiinni, ja mainiosti toimi loppuajan. Valkoinen flanelli ei ollut paras mahdollinen väri eikä materiaali läpäksi, sillä kovassa touhussa ja menossa se on jo hieman harmaantunut ja nyppyyntynyt. Mutta menee sen aikaa minkä menee, ja aina onneksi voi ommella uuden laukun...

En ole kuullut tilausvahvistuksen jälkeen mitään tietoa uusimmasta kangastilauksesta + kahdesta kirjasta Big Horn Quilts:lta. Alan jo odottamaan kankaita, mutta tuskinpa niitä taidan vähään aikaan saada. Edellisen kirjatilaukseni tulo kesti Ruotsista yli kuukauden, tilasivat ilmeisesti USA:sta sen. Muut kankaat USA:sta ovat tulleet 7-10 vrk:ssa, mikä on hyvin kiitettävää nopeutta.

Lähinnä itseäni piristääkseni laitan tänään ottamani kuvan tyttäreni Teddystä. Tänään on ollut päivä, jolloin kaipaa kainaloonsa tuollaista hellyyttävää ja turvallista, lohtua antavaa ystävää, joka ei säikähdä kyyneleitä eikä murheellista mieltä.

102037.jpg