Bloggausintoa ei ole ollut viime aikoina, eikä juuri valokuvausinspiraatiotakaan. Onkohan tämä viiden vuoden bloggausaika jokin rajapyykki? Luen kyllä muiden blogeja viikottain, tai ainakin katselen kuvia. Kommentteja ei tule useinkaan jätettyä. Ihastelen ja yritän jättää merkkijälkiä muistiini kivoista väriyhdistelmistä ja malleista. Useinkaan en silti niitä enää muista. Villasukkia en ole kyllästynyt neulomaan, mutta ehkä niistä bloggaamaan kyllä... Katsotaan mihin tämä olo menee, sillä jonnekin haluan tallentaa tekemiseni ja ehkä ajatuksenikin. Sukkasato alkaa ensi viikolla, ja sukkia aion neuloa :)

Lana Grossa Mielenweit Fantasy (väri 4842), koko 39. Langanmenekki 63g, nro 2,5 puikot.

Novitan Linnut, koko 37/38, painoa 91g. Puikot nro 3.

Raitasukat valkea Nalle ja raitalanka Wolle Hartmuth, koko 37, painoa 77g. Puikot nro 3. Lähtee postissa nuorelle ystävälle yllärilahjaksi.

Kaksi aarrettani kuistilla. Sydänkasarin olen saanut rakkaalta ystävältäni "hyvänpäivän" -lahjaksi, hän tietää kuinka ilahdun näistä löydöistä. Kaaliaiheisen kattilan olen itse joskus pari vuotta sitten ostanut kirpparilta.

Hyvää alkavaa viikoa teille jokaiselle! Minä lähden alkuviikoksi työnantajan maksamaan koulutukseen, ja iloitsen siitä jo tänään.