Paljon kiitoksia ihanista puserokommenteistanne! Vaihdoin patterit digivaakaan, ja sain punnittua puseron. Paino on 574g. Mietin tuota painoa pitkään, sillä aloitin viidennen kerän Kantria ja kaiken järjen mukaan puseron painon silloin pitäisi olla yli 600g. Näemmä vajaita keriä Novitalta.

Pusero on valmis ja nyt olen "saanut itseltäni luvan" neuloa värjäämilläni langoilla sukkia, sekä krappivärjätyllä villalla huivia. Tuntuu kivalta, eikä paineita valmistumisesta enää ole. On se kummallista, miten itselle annettu lupaus merkitsee olevinaan niin paljon, että siitä pitää kiinni vaikka ei olisi tarviskaan.

Havumetsä -langasta neuloutui Jaywalkerit ja istuvat mukavan tuntuisesti jalkaani. Näistä taitaa tulla lempisukkani hetkeksi.

1341593.jpg

Malli Jaywalker, silmukoita 68, koko 37/38. Lanka itsevärjätty Nalle "Havumetsä". Langan menekki 83g. Puikot bambuiset Takumit 2,75.

Hiihtolomaviikon alkupuolella lähdimme sukuloimaan Tampereelle. Nappasin lähtiessa mukaani violetin kerän värjäyskokeiluani sekä AnniKaisen ihanan Pinja-sukkaohjeen. Tykkäsin kovasti ohjeesta, harmi vain että violetissa langassa kaunis kuvio ei pääse oikeuksiinsa. Testasin valmiita sukkia poikani reilun 40 numeron jalkaan, ja poika tuumasi että "istuu kuin iho". Hienosti sanottu, sillä todellakin hyvän mallinen sukka on. Tätä ohjetta tulen käyttämään monta kertaa, mm. tekeillä on samalla mallilla vauvan sukat.

1341612.jpg

Malli Pinja. Koko 39/40. Lanka itsevärjätty Nalle. Silmukoita 56. Langankulutus 74g. Puikot bambuiset Takumit 2,75.