Aika kulkee ripeästi kesäloman loputtua, töiden ja koulujen alettua sekä harrastusten viedessä illat mukavasti. Blogimaailma on jäänyt vähälle parin viikon sisällä, ja yritän kuroa aikaa kiinni lukemalla viikonloppuna ison kasan päivitettyjä suosikkejani. Tuntuu, että blogistaniassa tapahtuu jatkuvasti niin paljon, että perässä ei aina meinaa pysyä. Tänään on mm. viimeinen päivä ilmoittautua Salainen Tilkkuystävä 2007, ja sen aion kyllä tehdä. Onneksi huomasin ajoissa tämän mukavan jutun!

Vanhenin alkukuusta ja sanotaan vaikka synttärilahjaksi tätä lankakasaa, johon tilasin lankoja sekä Tapion kaupasta että Ketunpää-tuotteesta. Olen huomannut, että "synttärilahjaksi on tapana tilata/ostaa lankoja" täällä blogi-maailmassa, joten täytyyhän sitä tapaa noudattaa... Olin ilahtunut Ketunpään sukkalankatarjonnasta ja hinnoista, etenkin Meilenweitin Inca -langoista. Ostin myös kahdet bambuiset sukkapuikot.

834741.jpg

Tein kummitytölle syntyämäpäivälahjaksi Tapiolta tilaamastani Fabelista sukat. Kokoon nro 36 meni lankaa vaakan mukaan vain 52g, mutta käytin kyllä toistakin 50g:n kerää jonkin verran. Kumpi valehtelee, digitaalivaaka vai kerä, tiedä sitten sitä. Garnstudion Fabelissa langan värit vaihtelivat, eikä raidoitusta saanut kohdalleen, mutta muuten tykkäsin langasta kovasti.

834759.jpg

Olen saanut lämpimiä sanoja ja ilonkyyneleitä nostattavia kommentteja sekä värjäyksistäni että kunniamainintojen perusteista. On upea tunne huomata, kuinka blogini lukijat ovat mukana puuhissani ja se tuntuu äärettämän hyvälle. Etenkin kasvivärjäys on tuonut paljon uusia blogituttavuuksia ja kannustaminen on suorastaan huiman upeaa! Olen kieltämättä ollut hieman hämmentynyt viime aikoina, enkä ole osanut edes blogata tätä asiaa päivitykseksi. Tämän tähden Minnalta, Kaisalta, Sipilta ja Päivi-Helenalta saamani

834778.jpg

ja Tarjuskalta, Sasulta ja Hennalta saamani

834783.jpg

ovat tunnustuksia, jotka haluan lahjoittaa eteenpäin kaikille Kangaskasan lukijoille. Iso kiitos maininnoista ja lämmin kiitos lukijoille!

Teijaa kiitän ihanasta Anna hyvän kiertää- lahjasta! Laitan piakkoin oman kiertoni blogiin.