Viikonlopun aikana innostuin järjestämään tilkkutyökankaitani ja myös ompelemaan. Olen jo kovasti odottanut tätä ompeluoloa, suorastaan hieman ikävöinyt sitä. Kylläpä tuntui mukavalta hurruutella jo valmiiksi leikattuja kestositeitä valmiiksi ja tytön paita loppuun. 

911192.jpg

Tilkkutyökankaistani siirsin erikseen kaikki sadonkorjuu- ja syysaiheiset kankaaat. Niitä onkin kertynyt useita erilaisia, ja huomaan näistä kankaistakin rakastavani syksyä. Eritoten olen yrittänyt metsästää auringonkukka-aiheisia kankaita, mutta niitä ei kovin paljon ole tullut vastaaan. Eilen kuitenkin yksi niistä ihanuuksista osui käteeni kera suloisen ampaisnallen, ja tekaisin itselleni kännykkäpussukan. Tikkasin kankaan koristeompeleella paksuun pellavaan kiinni, ja näin ollen pussukasta tuli jämäkkä. Vielä en tiedä laitanko kaulanauhaa tähän versioon, mutta napin se kaipaa kuitenkin.

911223.jpg

Pienestä se ilo joskus tulee, nimittäin tänään töissä tämä nalleystävä auringonkukkineen sai hymyn huulilleni parikin kertaa. Hunajapurnukassa lukee "Bee happy".

Sarastusta ja Salaisen maan Krista haastoivat minut mukaan pukeutumishaasteeseen.

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Haasteen saadessani minulla oli päällä harmaat kotihousut ja musta t-paita sekä villasukat. Oikein rennot kotivaatteet työpäivän jälkeen. En haasta ketään, sillä taitaapi löytyä jo joka blogista.