Tuhannesti kiitoksia tsempeistä! Huomasin, että ne tulivat tarpeeseen jokainen.

Eilen repäisimme itsemme irti arjesta, mikä oli todella hyvä juttu. Ystäväni kutsui meidät katsomaan poniaan, ja tytär sai sitä harjata ja ratsastaa talutusratsastuksena. Tästä käynnistä riitti iloa koko päiväksi, ja varmasti vielä pitkäksi aikaa. Ja mikä parasta, kutsu uusittiin ja pääsemme iloitsemaan ponista vielä muulloinkin.

995147.jpg

Käsityöt ovat arjen terapiaa. Itse tukeudun vaikeina aikoina niihin entistä enemmän. Neulominen iltaisin tv:tä katsellessa käy hyvin, mutta ompeluhommat eivät meinaa onnistua. Halu olisi kova, ja suunnitelmia paljon, mutta toteuttaminen jää tulevaisuuteen. Sain postissa tällä viikolla Tone Finnangerin kirjan "Tilda, satumainen talvi". Aivan hihkuin innostuksesta sitä lukiessani. Uskomattoman upeasti tehty kirja, ja mallit todella ihastuttavia. Nyt toivon, että pystyisin toteuttamaan edes yhden työn kirjasta.

Viikon sisällä on valmistunut taas villasukkia. Tilasin Tapion kaupasta Janne-lankaa, ja suunnittelin itselleni niistä sukat. Tykkään tuosta langasta tosi paljon.

995163.jpg 

Lisäksi olen tikutellut lasten sukkia Lämmitä pikkuvarpaat -tempaukseen. Niitä on tulossa vielä lisääkin, niin mukavaa puuhaa se on ja asia on mielestäni todella tärkeä.

995187.jpg

995209.jpg