Resepti Kaikille


Ole oma itsesi. Kuori itsekkyytesi ja itsesäälisi.
Poista epäystävällisten ajatusten
ja onnettomien tunteiden siemenet.

Karsi kaikki ennakkoluulot ja murheet;
lisää tähän vankka usko,
että elämä on elämisen arvoista.

Sekoita joukkoon hyvin ajatus siitä,
että olet joku.

Korista huumorilla ja optimismilla
ja makeuta rakkaudella.

Lisää lopuksi luja päätös elää täysillä
päivän jokainen tunti, tulkoon mitä tahansa.

Anna paistua 365 päivää, koristele hymyllä
ja ystävällisillä sanoilla.

Tarjoile hyväntahtoisuuden ja rohkeuden kera.

Pane merkille vaikutus.

- Postiivarit -

Tuhannet kiitokset kaikille kanssaeläjille muistamisista, ja sydämeni sopukoihin päässeistä kommenteistanne! Jokainen on kantanut ja auttanut minua hymyilemään.

554900.jpg

Lankavuoren Minnalle ja Seija P:lle Heimolaan lämpimät kiitokseni! Sairaalasta kotiuduttuani sain avata jännityksellä kirjekuoret, joiden tulosta minulla ei ollut mitään tietoa. Olin voittanut tietämättäni Seijan blogiarvonnan ja sain mitä ihanimman huivin ja loput huivista jääneistä langoista itselleni. Väri osui juuri nappiin, samoin malli! Tätä tulee käytettyä, tiesin sen heti. Piristysruiske sekä huivi että yllätys!

Lankavuori muisti minua aivan ihastuttavilla angoralangasta neulotuilla kämmekkäillä. Tässä lahjassa yhdistyy ajatus käteni paranemisesta ja ilahduttamisestani. Sievästi silkkinauhalla solmittu paketti angorakanin kuvan kanssa sai kyyneleet silmiini.  Tässä kyllä onnistuttiin napakympisti! Kotiin palaaminen viikon reissun jälkeen oli entistäkin suloisempaa ja herkempää.

Postisedät ympäri maailman olivat kuljettaneet minulle paketin. Ostin Ultsin kimppatilauksessa Japanista käsityökirjoja. Hyvänen aika, miten ihania juttuja niissä onkaan! Olen vasta kertaalleen ne jaksanut selailla, ihan tarkoituksella etten vähillä voimillani innostuisi ompeluhommiin ennen kunnollista parantumistani. Yes, yes!!! Kiitos Ultsi tästä tilauksen hoitamisesta ja mukavasta yhteistyöstä! Ensimmäinen tilaukseni Japanin suuntaan ei toivottavasti jää viimeiseksi. Tässä kuvia kirjoista:

554949.jpg

554952.jpg

Crafet ovat itse asiassa lehtiä, tosin paksuja kuin vaatekuvastot. Näistä tykkään erityisen paljon!

554953.jpg

Kuvassa oleva Anne-Pia Godske-Rasmussenin kirja Tag tråden op -kirjan tilasin Ad Libric.comista. Myös aivan ihana kirja, josta tykkään kovasti! Tänään vasta olen sen ensimmäisen kerran katsonut läpi.

Viimeinen mutta ei suinkaan vähäisin tapahtuma on perjantaina saapunut uusi perheenjäsenemme Terho! Se on n.3v. nelivarvaskilpikonna, pienen pieni ystävämme. Terho on erittäin terhakka ja tomera pikkuveijari, joka on sulattanut jokaisen perheenjäsenemme sydämen. Vuoron perään istumme terraarion eteen tuodulla tuolilla kilpikonnan touhuja katselemassa. Esimerkiksi tässä kuvassa olevat kilpparin kokoiset kivet Terho on valloittanut ja siirrellyt niitä päättäväisesti oman tahtonsa mukaiseen järjestykseen. Selvästi ex treme-taiteilua harrastava kaveri. 

555060.jpg

555056.jpg

Mittasuhteena kuulakärkikynä. Terho on noin 200g painoinen ja lapsen käden kokoinen nelivarvaskilpikonna.