Olen ihastellut muiden blogeissa nopeasti etenevää kevättä ja uuden elämän alkua. Omassa pihassamme talvi on vielä pitkällä, lumivuoret korkeat, mutta jostakin silti jo kuuluu purojen solinaa.

Olen edelleen saikkarilla olkapääni takia, mutta onneksi parantumista on tapahtunut ihan niin kuin pitääkin. Ortopedin mukaan päivittäin, mutta pikku hiljaa, mutta ei välttämättä tasaisesti etene tämä paraneminen. Kaikkea saa tehdä, mikä ei aiheuta kipua. Aika hyvin oppii muistamaan jo ne kovaa kipua tuottavat asennot, joita pitääkin tarkkaan varoa. Rauhallista kotielämää, voisiko jopa sanoa kotoilua...

Viime viikkojen tuotoksia:

Perussukat, lanka Järbo Garnin Mellanraggi. Uusi ja kiva tuttavuus. Koko 37/38, paino 78. Puikot nro 3.

Sukat Nalle Aloe Verasta, sukan varsi mallikuvio Novitan kesä 2010 nro 7. Tein ensin pitsikuvion myös sukan päälle, mutta purin pois, koska sukasta tuli niin iso. Tein ohjeen mukaan myös nirkkoreunan sukkiin, mutta se on liian tiukka, ja sukka ei mene kunnolla jalkaan. Taidan purkaa sen pois ja jättää varren pitkäksi. Puikot nro 3. Painoa 78g.

Regia stretch color, koko 38/39, paino 68g. Puikot nro 2,5.

Ystäväpariskunnan "Herra 47:lle" synttärilahjakämmekkäät, iso miehen käsi. Silmukoita 60. Nalle Marjaretki Mustikka sekä Kukkaketo Päivänkakkara raidoitettuna kaksi riviä aina kerrallaan. Puikot nro 3. Painoa 54g. Toiveena oli värikkäät kämmekkäät, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyä... Tämän tarinan alku on tapahtunut lähes kolme vuotta sitten, josta kirjoitin täällä. Tämä samainen mieshenkilö toivoi nyt näitä kämmekkäitä :)

Ihanaa keltaista  Gjestalin Silja-lankaa! Rinsessa- kämmekkäät ilman peukaloa, painoa 38g. Puikoto nro 3. Vasemman peukalokiilan yhdistämisen jouduin tekemään neljä kertaa, sillä aina sössin yhdistämiskohdan ja palmikkojonot menivät väärin... Lopulta onnistuin ja istuu kauniisti. Nämä pääsevät heti omaan käyttööni, tykkään!

Aurinkoista kevätmieltä jokaiselle!