Aurinkoinen ja upea päivä on taas menossa. Laitoin hetki sitten pullataikinan kohoamaan, ja poikani tekee sillä värin tiikerikakkua. Iltapäivällä lähdemme viettämään 12 vuotiaamme tallisynttäreitä eläinten pariin. Auton takakonttiin herkkuja tarjoiltavaksi ja kivaa päivää yhdessä viettämään kummien perheiden kanssa. Olen koko viikon pelännyt, pystytäänkö nämä synttärit toteuttamaan tautitilanteemme takia, mutta nyt näyttää tilanne hyvältä, ja kolme meistä neljästä on kuumeensa ym. ohittanut. Vielä eilen tehtiin yksi lääkärireissu (neljäs jo viikon sisällä).

Värjäsin kelta-oranssia ohutta saksalaista sukkalankaa muutama viikko sitten. Neuloessa ajattelin tämän olevan liian pätkärääkättyä, mutta lopputulos on kuitenkin kuin tämä aurinkoinen päivä ja sukat ovat ihan ok. Mallista tykkäsin kovasti, eritoten varren aloituksesta. Ohje on kirjasta Favorite Socks.

1520891.jpg

Malli: Waving lace socks, kirjasta Favorite Socks. Lanka: käsinvärjäämäni ohut saksalainen sukkalanka, menekki 69g. Puikot Knit Picks Harmony 2,5.

Laitoin kesäkukkien ja salaattien siemeniä multaan, ja ihmettelin kun veden tulo kastelukannusta loppui. Ravistelin kannua muutamaan kertaankin, kun luulin syksyn lehtien olevan tukkona. Loppujen lopuksi kastelukannusta löytyikin iso sammakko.

1520910.jpg

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!