Aurinko paistaa ja linnut laulaa - taitaa tulla kesä! Ihana, lämmin päivä ja viikonlopun rauha. Suloinen sunnuntai - nautin!

Viime aikoina on tullut neulottua vain ohuista langoista perussukkia. Ne sopivat olkapäälle parhaiten, mutta mikäs on kauniita värejä tikutellessa. 2kk saikkarin jälkeen olen nyt ollut kolme viikkoa töissä, ja tuntuu hyvältä. Olkapää ei vielä ole ihan kunnossa, mutta paranemaan päin.

KesäyönHullutus on pian alkamassa, ja kävin ilmoittautumassa kuten viime vuonnakin. Vänkää hulluttelua!Nämä kaikki sukat olen neulonut Dropsin Fabel -langoista puikoilla nro 2,5 Knit Pro. Limen vihreät ( 61g) ja oranssi-vaal.pun. (57g)  ovat kokoa 37/38, ja sini-ruskeat kokoa 39/40 (71g). Päätynevät lahjalaatikkoon odottamaan saajiaan. Fabel-langat ovat kuin karkkeja, niin mieluisan värisiä ja mukavia neulottavia.

Keskimmäisessä kuvassa oli myös blogikonna hoitamassa laaduntarkkaajan työtään. Terho on saanut nyt olla aurinkoisina päivinä ulkona pieniä hetkiä, ja konna ei malta juuri edes kävellä, kun pitää syödä kaikki vihreä mikä vastaan tulee. Ulkoaitaukseen Terhoa ei vielä voida laittaa, sillä multa on siellä niin märkää ja kylmää. Omassa terraariossaan konna ei viihdy kuin illalla nukkumaan mennessä, muuten se on vapaana ja pääasiassa tykkää olla kylppärin lattialämmitteisellä lattialla nukkumassa.

Suloista suven alkua teille kaikille!