Sydämeni jäi Irlantiin, Kilkennyyn! Reissu oli sanoinkuvaamattoman hieno ja onnistunut. Pieniä, värikkäitä taloja ja kauniita pihoja, joka puolella valtavia laidunta-alueita, joissa oli lampaita, lehmiä ja hevosia. Ystävällisiä ihmisiä, pieniä ja idyllisiä kahviloita ja pubeja, hyvää tummaa olutta, suussa sulavia leivoksia, punatukkaisia ihmisiä, Harry Potter-tunnelmaa, vanhaa ja idyllistä maisemaa ja elämää, iloista ja vievää irlantilaista musiikkia, paljon vihreyttä ympärillä. Niin upeaa ja kaunista, ettei ole adjektiivejä kuvata sitä kaikkea. Dublin taas oli iso ja mahtava, edelleen paljon nähtävää, mutta sieltä uupui Kilkennyn lämminhenkisyys.

Nämä kaksi kuvaa on hotellin ikkunastamme. Erikoisen ihanaa katseltavaa oli iloisen lehmän yksinäinen tanssi, suoranainen ripaska. Se oli tainut saada Jamesonnin viskitehtaan mallasjämiä :)

Alimmainen kuva on Dublinista, muut Kilkennystä.

Upea ja rentouttava lomaviikko takana :) Ihmeteltävä asia jäi kyllä mieleeni; 1,5h junamatkalla Kilkenyyn oli aivan valtavasti suuren suuria lammastarhoja ja paljon - mutta vain akryllilankaa oli lankakaupassa myytävänä! Kahdessa kaupassa oli upeita irlantilaisneuleita, mutta ei lankaa...