"Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään, näin Kardemumman yössä..." Voi kun voisikin olla hiljaa vain öisin, sillä nyt pitää tämän naisen olla hiljaa myös päivisin. Ääni on totaalisen poissa! Hiljaa oleminen on todella vaikeaa, aina joku kysyy jotakin ja pitää yrittää kähistä jotain vastaukseksi. Sitten raakkuessa ei puheestani saa selvää, ja toinen kysyy ihmeissään "mitä??" ja toistat uudelleen, ja pahimmillaan vielä kerran - tokihan äänihuulet siitä lisää rasittuvat. Pitänee ottaa käyttön kuvat ja elekieli.

Imatran reissulta ostamani ihanainen Regia neuloitui sukiksi. Tuli oikein mieleiset väriltään ja näistä sukista muistan mukavan reissun, ihanat ystäväni ja suloisen kummityttöni! Ja myös sen, että kaikilla meillä ystävyksillä oli toisistaan tietämättä kastejuhlassa violetit puserot päällä. Erityisen merkitykselliset sukat siis.

20.2.12 valmistui ohuet perussukat Regian Garden Effect -langasta (väri 03304), koko 37/38, paino 62g. Puikot nro 2,5 Knit Pro.(  Kerässä oli lankaa vain 91g, itselle muistiin.)

Jossakin blogissa näin vilauksen kevään O(p)i Villasukka langoista, ja innostuin uudesta vaaleanpunaisesta väristä. Kävin Anttilassa ja löysin vain kahta väriä uutuuksista, mutta nimenomaa tätä vaaleanpunaista meninkin ostamaan. Minulle mieleinen väri tätä nykyä ja olen iloinen näistä ostoksista.

"Hiljaa hyvä tulee!" - tämä olkoon mottoni seuraaviksi päiviksi. Laitan "hiljaisuus" -aiheisen pikaarvonnan käyntiin; ilahdusta minua ko. aiheisella runolla, laululla, linkillä, tai muulla pienellä tekstillä tai ajatuksella. Arvon joskus ensi viikolla  yhden palkinnon kaikkien kesken :)