EDIT lopussa!

Postimies soitti tänään, kun pääsin kotipihaan töistä. Kysyi onko pikalähetykset tulleet. Kipaisin postilaatikolle, ja se oli tungettu ääriään myöten postia. Ja sieltähän löytyivät...

625579.jpg

Viidessä päivässä matkasivat USA:sta tilaamani tilkkutyö- ja flanellikankaat The Fabric Shack:lta. Uskomattoman nopeaa toimintaa. Siihen jäi kauppakassit ruokineen kuistille odottamaan, kun aloin avaamaan lähes innostuksesta hyppien paketteja.

625608.jpg

Karhukangasta lukuunottamatta ensimmäisen kuvan kankaat ovat flanelleja. Osa pääsee kestositeisiin. Enpä ole koskaan laittanut pesukonetta pyörimään niin pikaisesti kuin nämä kuvattuani. Kiire ompelemaan.

625604.jpg

Iso vaal.punasävyinen kangas oli yllätys, luulin sen olevan tavallista froteeta. Se onkin unelman pehmeää joustofroteeta, jossa toisella puolella on pumpulimainen fleecetyylinen pinta. Täysin uusi tuttavuus minulle, liekö edes raaskii laittaa sitä kestositeisiin. Yllätys oli myös se, että tämä kangas oli niin muhkea ja paksu, että se vei lähes yhden postituskuoren yksinään. Kiitoslahjana sain kynän ja Quick fix pack-paketin.

625626.jpg

Tämä kangas hellyytti minut täysin. Jääkarhuisäkö siinä pojilleen neuloo? Toisessa boordissa lentelee pupujussi- ja muita eläinenkeleitä. Niin suloista...

EDIT!

Pikku Myy kysyi kankaiden hintoja: Näistä kangaista suurin osa on alelaarista ostettuja, ja lähes kaikkien flanellien hinnat ovat 2,9 dollaria/yardi eli 2,2€. Makowerin kankaat (puput, ankka, pingviini) ovat normaalihintaisia ja maksavat 7,69dollaria/yardi eli 5,7€. Suomen kangaskaupoissa vastaavat ovat noin 18€/metri. Ale-kankaat löytyvät sivun alalaidasta vasemmalta, ja siinä lukee Sale A-bration! Postikuoreen mahtuu tavallisia puuvillakankaita n.8 yardia, ja pikalähetyksen hinta on 11dollaria eli 8,19€. Flanelleja mahtuu postipussiin mahtuu hieman vähemmän. Valuuttilaskurina käytän Tsau:ta.

Arvonta päättyy tänään puolilta öin, vielä ehdit mukaan!