On ihana kun ei ole kiirettä, vaan rauhassa saa mennä ja tulla omia menojaan näin kesälomalla. On päiviä etten ole neulonut, mutta on niitäkin hetkiä kun istun rauhassa ja vain neulon. Tällä viikolla valmistui kahdet sukat ja pyöröneuletakki on edennyt viimeiselle osuudelle. Kuvat sukista laitan myöhemmin, kun kamerani palautuu poikani mukana reissusta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pieniä tilauksia netistä olen tehnyt, ja malttamattomana niitä odottelen. Rellanassa on kivoja alesukkalankoja ja mikä parasta, paketti tulee edullisilla postikuluilla suoraan postilaatikkoon lasku sisällään. Eli Visaa tai etukäteismaksua ei heille odoteta. Aika hassua suorastaan. Olen jo kahdesti maksanut normaalilla laskulla jälkikäteen, yleensä noin 25euroa postikuluineen.

 

Noron sukkalankaa olen haaveillut kuukausitolkulla, ja nyt rohkaistun sitä tilaamaan kaksi kerää https://www.yarnandfiber.com/ :sta. Tilauksen käsittelyn jälkeen 4 minuutin päästä tuli sähköpostiin tieto lankojen toimituksesta. Kiitettävän nopeaa! Tuskin maltan odottaa että saan ne käsiini.

 

Jotta kangasosastoa ei unohdeta, niin viime yönä laitoin nallekankaista tilauksen Fabric Shackiin. Pitäisi ompelukärpäsen puraista pian, toivon sitä. Olen kyllä ommellut mm. ponin loimeen paikkauksia ja päitsiin vaihdetun lukon tikkauksia, mutta mitään isompaa en ole vielä lomalla ommellut. Koko ajan tekee kylläkin mieli ommella ja ajatukset lentävät kankaiden pariin.

 

1726257.jpg

 

Kohta lähdetään vanhempieni mökille pariksi päiväksi. Lapset saavat uida niin paljon kuin huvittaa, mikä sen mukavampaa. Aurinkoista sunnuntaipäivää!