Osallistuin tilkkuajien ystävyys-vaihtoon ja keskiviikkona sain pakettini. Liikutuin sydänjuuriani myöten siitä. Elli oli ajatellut juuri minua, juuri minulle tarkoitetuilla väreillä ja asioilla.

1295969.jpg

Hypistelin ja ihailin pikkupaketteja ties kuinka kauan, ne olivat niin kauniiksi käärittyjä ja kankaiden värit niin mieleisiä. Elli oli myös laittanut mukaan ohjeita aplikaatioihin sekä muuhunkin mukavaan. Pikku-nalle oli ihastuttava!

1295974.jpg

Kauniin väristen kankaiden sisältä löytyi lisää ihania kankaita, mm. nalleja. Naurut sain kärsäkkäin olevista porsaista. "Kärsikää yhdessä", tuli mieleeni.

1295971.jpg

Paketeista löytyi myös Tilda-nauhaa, Tilda-tarrasydämiä, love-avain, enkelipyyhe, After Eight-rasia, nauhoja, Ellin itsevärjäämistä kankaista tehty sydän ja neulavihko. Jälkimmäistä kävin hänen blogissaan katselemassa ja ihmettelemässä mikä se on. Olikin tosi mukava yllätys, kun neulavihko löytyi omasta paketistani. Suuret ja lämpimät kiitokset Elli tästä mieltä lämmittävästä paketista - oikea ystävyyspaketti!

1295995.jpg

Tyttäreni kanssa linnoittauduimme ompelukopperooni etsimään hänelle mieluisia kankaita ystävänpäiväpussukoita varten. Tytär hihkui ja ihasteli tilkkutyökankaita kuin käsityöihminen ikään. Nauroinkin hänelle, että näillä äänitehosteilla ja sillä innolla mitä hän kankaita tonki, pääsee varmasti blogin päivitykseen. Hän valitsi pieniä hiiriä, kissan ja koiran kuvat ystävienä lemmikkien takia lahjoihin, ja äiti ompeli iltamyöhään. Samalla ompelin kuumahuovalla varustetun ison patalapun työkaverilleni syntymäpäivälahjaksi. Kankaaksi valitsin pienen chihuahuan takia koirakankaan. Eli samoin perustein kuin pussukoihin tulevat kuvat.

1296016.jpg

Tänään sain Punokset puikoille -kirjan haettua postista. Se on komea, kauniilla neuleilla ja kuvilla varustettu luomus. Ihastuttava! Löysin Booky.fi -nettikaupasta kirjan hintaan 32,40€, eikä postimaksuja otettu lainkaan.