Neuleolympialaiset etenee, ja urheilua on tullut katsottua tv:stä enemmän kuin pitkiin aikoihin. Sehän on ollut suorastaan mukavaa. Tyttären neuletakista on valmiina takakappale ja etukappaleet, ja hihat aloitin tänään. Lankaa on kulunut n. 400g. Kuvan kippurat ovat niitä osia...

 

 

Eilen illalla katselin päivittyneitä blogeja ja kuolasin Titityyn Sukkaklubin ensimmäisiä lankoja. Toivoin niin kovasti saavani sen upean, voimakkaan vihreän sukkalangan. Harmittelin, ettei posti ollut tullut vielä tänne saakka. Tänään onneksi oli postisetä/-täti tuonut paketin ja kiljahdin ilahduksesta kun tumma lime lanka pomppasi käsiini. Se on niin ihanan pehmeää ja kaunista: Fleece Artistin 100% merinovilla käsinvärjättynä, 325m/115g. Polttelee päästä neulomaan, mutta ensin on hoidettava olympianeule loppuun. Lanka on tietokonepöydällä ihailtavana ja sivusilmällä katseltavana, kuten on SNY:n lähettämät Regiatkin.

 

 

Sain postin mukana myös Vuorelman Vedon värikartan. Upeita värejä löytyy valikoimista, tekisi mieli tilata ja testata noita lankoja. Tulisi upeita yhdistelmiä mm. kirjoneulelapasiin.

 

Sain tänään Lehtipisteestä sähköpostin, että Vogue Knitting on tullut kaupunkiimme myyntiin. Soitin heti kyseiseen R-kioskiin, josta myyjä totesi että tieto on väärä; lehdet tulevatkin vasta viikolla 37, koska kysyntä on ollut niin kova. Lieko tulossa lisää lentopostilla kustantajalta? Ennätin kertomaan, että lehtiä ei meinaa saada mistään ja haluaisin varata heiltä yhden, koska lehdessä on suomalaisen neulojan suunnittelemia asuja. Myyjää nauratti, että he ovat tänään saaneet puhelun, että lehtiä kysytään kovasti ja ovat lopussa. Otti mielellään varauksen vastaan ja lupasivat soittaa minulle lehtien saavuttua. Tuo Lehtipisteen sähköpostitilaus on mainio toiminto, ja sieltä saa suoraa tietoa oman kaupungin lehtien myyntipaikoista.

 

Ihanaa kun on perjantai ja vapaa viikonloppu edessä. Luvassa on synttärijuhlilla käyntiä ja hevostelua, sekä tietenkin urheilua ja neulontaa. Eli kaikkea kivaa. Sitä samaa kaikille teille muillekin!