Viime viikon lauantaiksi sain kutsun ihanan ystäväni luokse tee + virkkaushetkeen. Ystäväni opetti minua virkkaamaan Hexagon -kuusikulmioita. Näitä olen blogeissa jo pitkään ihastellut, mutta itse en arvannut lähteä niitä testailemaan. Laput olivatkin helppoja oppia, ja koukkuunnuin niihin aivan totaalisesti. Kotona opettelin vielä netin kautta toisenlaisenkin Hexagonin, ja vuoron perään olen niitä virkannut. Jos joskus sitten vaikka torkkupeiton näistä kokoaisin, tosin nyt virkkaus on ihanaa tajunnanvirtaa, ja vain matka on tärkeintä. Upeat väriyhdistelmät piristävät mieltä, enkä ajattele lopputulosta. Tee-virkkauskokemus tärkeän ihmisen kanssa oli myös hieno hetki, ja sitä olisi mukava tehdä useamminkin. Suuret kiitokset ystäväni!

Pahaan aikaan sattui tämä ihastuminen, sillä Sukkasatokin alkoi, enkä malttaisi nyt neuloa sukkia lainkaan... Tosin aloitin kyllä sukkaparin neulomisen, ja eilen vuoron perään virkkasin ja neuloin sukkaa. Itse asiassa tosi mukavaa ja joutuisaa. Kynttilät paloivat ja teetä kului, todella rentouttavaa ajankulua pitkän, stressaavan ja työntäyteisen kuusipäiväisen työviikon jälkeen. Sukkasadon Perunalaariinkin on kohta täytettä.

Rentouttavaa syyssunnuntaita!

 EDIT!

Kävijälaskuri on kadonnut minultakin. Itselleni muistiin, että kävijöitä oli pikkuista vajaa 197 000. Hieno määrä, kiitos teille!