Tein ensimmäisen uskaliaan nettikangasostokseni USA:sta 17.4.06. Hurahdin täysin tilkkutyökankaisiin ja halpaan hintaan. Tasan viikkoa myöhemmin kaksi paksua kirjekuorta odotti postilaatikossa. Olin täysin myyty nähdessäni kankaat. Kangasta oli 15 yardia ja se tekee yhden yardin hinnaksi postikulut huomioon ottaen  6,07. Halpaa! Vertailuksi sanon, että Suomessa tilkkutyökankaat maksavat 16-18euroa/metri, eikä niitä saa asuinpaikkakunnaltani. Nämä kankaat tulivat Quilters Quarter -nimisestä liikkestä. Napakymppi ostos! 

87393.jpg

Täysin myytynä surffailin lätäkön toisen puolen kangaskauppasivuilla. Toisen tilauksen tein Bear Paw Quilting co.:lta. Ja jälleen sain nopeasti ja sujuvasti kankaat 9vrk:ssa omakseni. Nyt kankaat tulivat yhteen isoon pussiin pakattuna, hyvä että postilaatikkoon olivat mahtuneet. Syynä paksuuteen oli kaksi Fat quarter -pakettia, jotka olivat siististi sellofaaniin käärittynä, tosin ei postimaksuja ajattellen taloudellisesti. Postimaksu oli nyt  17.89USD (euroissa  hieman alle 15) Silti olin tyytyväinen ostoksiini, sillä far quarter-paketissa oli todellakin upeat nalle- sekä kalakankaat!

87394.jpg

 Ja kerta koukkuun on jääty, niin kolmas tilaus lähti samantien The Tattered Rabbit :lle. Edelleen henkeä pidetellen ihastelin kankaita. Että voikin olla upeita! Tähän pakettiin olin tilannut myös flanelikankaita, jotka ilmeisesti hieman nostivat postituskuluja ja paksunsivat pakettia.

87396.jpg

 

 Eritoten rakastamani nalle-aihe sai sydämeni syrjälleen tällä kuviolla:

87403.jpg

Nyt minulla on taas mitä odottaa, kun eilen sairaspäivän kunniaksi itseäni ilahduttamalla tein uuden tilauksen... Täytyyhän sitä piristystä jotenkin keksiä, eikö? :)))

Kevään mieltä nostattava löytö ihanasta pikku putiikista, jossa myydään mm. vanhanajan leluja ja koristeita. Tämä suloinen metallikannu päätyi tyttäreni synttäripöytään.

87729.jpg