Hei taas kaikille pitkästä aikaa! Olipa mukava saada lukiuisia kommentteja ja ajatuksia myös teidän bloggausinnostanne! Hyvä tietää, että myös muilla pitkään bloganneilla on samanmoisia tuntemuksia. Olen pyöritellyt oman blogin pitämisen ajatuksia nyt jo muutaman kuukauden, mutta en ole vielä valmis Kangaskasaa kuoppaamaankaan. Ehkä tämä harvemmin oleva päivitystahti tuntuu parhaimmalta ajatukselta. Sillä taas aurinkoisten syyspäivien ja parin päivän sairaslomallaolon aikana on kovastikin mielitekoa päivittämään omaa blogia. Stressiä blogista ei ole koskaan tullut, enemmänkin olo on sitä, että jaksanko / haluanko / ja kiinnostaako enää vain sukista lukeminen muita. Olen kuitenkin näiden käsi-, olkapää- ja nivelongelmieni takia edelleen erittäin kiitollinen, että pystyn yleensäkin neulomaan edes villasukkia ja lapasia, joten nämä asiat ovat minulle tärkeitä, ja jos/kun joku ei niitä halua lukea, niin se ei ole pois minulta. En ole koskaan blogannut vain muiden ihmisten takia, vaan tärkeintä on ollut oma kirjanpito, mutta erittäin suurena ja iloisena asiana on teidän kaikkien kanssa käsityöilon jakaminen ja sosiaalinen kohtaaminen blogistaniassa.

Syyskuun aikana on Sukkasatoon Hillokellariin kertynyt neljä paria sukkia.

Naisten pitsisukka Pirkka-lehden ohjeella x 2. Toinen pari on kokoa 38 ja toinen 35, tyttärelle pyynnostä yksiväristä pitsiä. Lankana molemmissa Nalle luonnonvaalea, puikot nro 3. (paino 85g ja 68g.) Kiva malli neuloa ja kaunis myös jalassa (itselle muistiiin).

Rakas kummipoikani on hurahtanut pituutta ja myös jalka on kasvanut miehen jalan kokoiseksi. Uudet villasukat pyynnöstä ja väri pojan toiveen mukaan, ihana oranssi. Pikkuveljelle toivomuksen mukaan limet sukat. Kivat sukat olivat neuloa, kun menevät suoraan tarpeeseen.

Oranssit sukat koko 43, varressa puikot nro 3,5 ja lavassa nro 3,25. Silmukoita 52. Lavan pituus 27,5cm. Limet sukat kokoa 34/35, puikot nro 3,25. Lankana molemmissa Seiska Veikka. Langanmenekki oransseissa 127g ja vihreissä 86g.

Erityisen paljon iloa on minulle tuottanut näiden kirjoneulesukkien neulominen ja valmistuminen. Aloitin ne vähän ennen Sukkasatoa, ja eilen sain valmiiksi. Ihastuin Novitan syksyn uutuusväreihin Seitsemässä Veljeksessä, ja näin ne jo etukäteen kirjoneuleena. Nämä sukat tulevat ihan minulle itselleni syyssukiksi :)

Syksyn -11 uutuusvärit Novitan Seitsemän Veljeksestä. Malli omaa tajunnanvirtaa. Puikot nro 3,5. Paino 132g.

Aurinkoisia syyspäiviä!