Kuvat kertokoon, miten olen ollut joulupukin apulaisena...

Omalle tyttärellemme neulotut kirjoneulelapaset Seiska Veikasta, mallin sain eräältä ystävälliseltä Neulomolaiselta. Varret ovat pitkät, käännettyinä resorikohdasta sisään. Tyttö tykkäsi pitkistä varsista. Painoa 90g, puikot nro 3.

Neljät pääkallokallo-kirjoneulelapaset, joista kolmet menivät 10-11vuotiaille kummipojillemme ja yhdet  tytärelle. Seiska Veikkaa, puikot nro 3,5 ja painoa noin 75g/pari. Yhdet ovat resorivartiset.

Villasukat 7v.kummitytölleni, malli Hepsin "Vanhan kunnon pitsisukat". Lanka on On Linen Supersocke 6-fach Fancy-color, väri 935. Koon 34 sukkiin meni 72g. Ihana lanka neuloa ja värit ovat kauniit.

Ystävälleni kirjoneulelapaset Seiska Veikasta ja Raidasta. Unohdin punnita.

Siskolleni Siili-lapaset. Toinen siileistä pääsi joulupukinpakettiin, ja toinen jäi ujona odottamaan valmistumistaan. Joulupäivänä pääsivät siskon käsiä lämmittämään. Aikuisen naisen reilu koko.

Itselleni muistiin muut itse neulotut joululahjat: Tyttären erityisopettajalle marjapuuronpunaiset Maijasta neulotut Baudelaire-sukat, tytär halusi antaa omille ystävilleen Marjaretki Mustikka-sukat ja toiselle ystävälle Polkka-Jaywalkerit (ihanaa, kun molemmat tytöt laittoivat kiitokset, että sukat ovat mieluisat ja sopivat, kuulema lempparisukiksi pääsevät. Hienoa 15vuotiailta, että arvostavat!), 15v. kummitytölle Regian ohuet sukat ja 12v. kummitytölle jo esitellyt lapaset ja ompelukset. Linkit myöhemmin, nyt ei Vuodatus ole yhteistyökykyinen.

Joulusiivouksen yhteydessä tuli vastaan käsityökori, jossa oli marinoituneet ja lähes ufoutuneet sukaparit. Valko-raidallisista oli loppunut lanka, ja onneksi sekin löytyi. Neuloin sukat joulupäivinä valmiiksi. Tyttärelle pehmet yösukat kahdesta eri värisestä Softystä:

Regian Softy (valkoinen ja kirjava), puikot 2,75. Menekki 74g. Koko 34/35.

Perussukat, lanka Socken Wolle (420m/100g), koko n. 38/39. Menekki n. 60g.  Menivät tapaninpäivänä siskolleni.

Hyvää loppuvuotta jokaiseen kotiin ja blogiin!