Kuun ensimmäisenä päivänä alkoi kesälomani, ja pakollinen asiointireissu kaupunkiin sai minut hurahtamaan vaaleanpunaisiin asioihin. Ihmeellinen tunne, kun näin vain tuon värin, ja tavara kuin tavara sai minut ihastelemaan. Liekö lomatunnelmat saaneet sisäisen prinsessani heräämään talviunestaan... Lomastani onnellisena ostin suloisia turhakkeita.

Kukkia myöten tuli vaaleanpunaisena... En muista olenko koskaan ostanut meille vaaleanpunaisia kesäkukkia. Hempeilyhetki illalla kuistilla sai minut vakuuttumaan, että värl oli sinne juuri oikea. Tänään sitten hankinkin lisää kukkia takapihalle, mutta nyt oransseja ja keltaisia sekä pari punaista. Ei makeaa mahan täydeltä sentään.

Tuo Pikky Myy -salkku kolahti ja kovaa! Lapset nauroivat kotona -  tuskin kehtaavat kanssasi kulkea, jos käsityölaukuksi otan rannalle mukaan... Mutta kässäsalkukseni sen ostin kun alle viisi egeä maksoi, pysyy yksi tyo jemmassa ja puikot + silmukat kuosissa. Samaa sarjaa oli isona versiona ruskeana, ja kuvassa Muumimamma, sekin oli aivan ihastuttava.

Yksi KYH valmistui keskiviikkona, ja meni samana iltana työkaverille. Olen näitä kesäsukkasia neulonut nyt viidet muistoksi työtiimillemme (osa toukokuulta vielä bloggaamatta), sillä minun työpisteeni siirtyy muualle loman jälkeen ja haikeita jäähyväisiä on jätetty puolin ja toisin. Nyt on KYH-neuleita valmistunut 11, ja sukkia alkaa olla paripuolina jo muutamia.

Doris -sukat, koko 38. Puikot nro 3, Novitan Seiska Veikka, 95g. Sukkia en ehtinyt pingottaa enkä silittää, ihan naturel...

Aurinkoista heinäkuuta kaikille Kangaskasaan eksyneille! Nyt lähden takapihalle grillaamaan mieheni kanssa, ja viettämään 17vuotis hääpäiväämme - pihan laidoilta voidaan toisillemme huudella ja vaikka heitellä lentosuukkoja :)