Vapun tienoo on mennyt juhliessa 15v. kuopustamme. Leipomista, siivoamista ja kahvittelua vieraiden kanssa - mukavia päiviä. Perinteiset sima ja munkit ovat jääneet tykkänään väliin, mutta kermakakut, suklaamuffinsit ja nuorisolle tekemämme viisi pellillistä pizzaa korvaavat nämä herkut.

Pääsiäisen pyhinä aloitin järjestelemään lankavarastoani. Kannoin pihalle ompeluhuoneestani ja muihin jemmoihin päätyneitä Nalle-lankojani muovipusseista, ja järjestelin ne värien ym. mukaan ostamiini muovilaatikkoihin. Voi että, se olikin hauskaa puuhaa! Aurinko paistoi lämpimästi ja pihallla oli mukava olla. Eniten minua kuitenkin ilahdutti se, että minulla on paljon lempilankaani Nallea, sitä vanhempaa versiota nimittäin :)Seuraavana vuorossa olisi muiden lankojen järjestely ja kirjanpidon ylläpitäminen.

Pääsiäisen aikaan aloitetut ja alkuviikosta valmistuneet sukat ovat Tallinan lankakaupasta ostetusta hyvin ohuesta G-B Match -langasta neulomani sukat, kokoa 37/38. Paino 60g. Puikot nro 2, 5 Knit Pro.

Mukavaa vappupäivää!