Olen ottanut iisisti, enkä ole luvattomia tehnyt. Siitä huolimatta päädyin taas eilen sairaalaan osastolle. Juhannussunnuntaina nivunen alkoi kipeytymään koko ajan enemmän siitä valtimon kohdalta, josta tähystys tehtiin. Eilen siinä oli kananmunan kokoinen, erittäin kipeä patti! Meinasi kerrassaan taju lähteä, kun sitä tutkittiin. Vihloi kun synnytyspoltoissa selkään ja alavatsaan monta tuntia. Tästäkin reissusta selvittiin vain säikähdyksellä, kyseessä ei ollut tukos tai sisäinen verenvuoto, vaan ultra paljasti tiehyet avoimiksi. Ilmeisesti imusolmukkeet ovat vain pahemman kerran suuttuneet toimenpiteestä. Nivusen valtimossahan on sisällä "ankkuri", eli jotain elimistölle ylimääräistä. Nyt toivotaan kädet ristissä, että pärjään kipulääkkeillä ja ettei kuumetta tule ja säästyn tulehdukselta.

Jouduin eilen odottamaan keskussairaalan ensiavussa neljä tuntia ennen lääkärille pääsyä. Alle parissa tunnissa olin jo neulonut ennen edellistä reissua ja jo sielläkin mukana ollut sukkaparin valmiksi. Täytyy sanoa, että neulominen kovassa kivussa välillä seisten auttoi kestämään sitä olotilaa. Sukat jäivät päättelemättä, mutta kun jouduin osastolle, ne pääsivät suoraan jalkaani. Suorastaan hymyilin, että sain bambusukat jalkojani lämmittämään ja henkiseksi tueksi. Aika omituinen, mutta ihana tunne! Ne ovat ikuisesti lohtusukat. Ja tätä lankaa rakastan. Edelliset sukat samaisesta langasta ovat ihan ykköset koti-ja yösukkina, kaiken llisäksi ovat kestäneet kulutusta erittäin hyvin.En ole raaskinut niitä juurikaan muualla käyttää, mutta täytyy tehdä lisää sillä nämä olisivat oivat sukat ilman puuvillaisia alussukkia myös töihin.

1245856385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olga-sukat, lanka Rellanan Flotte Socke 4 fach Bambus Panda, väri 3080, puikot 2,5. Silmukoita varressa 72, myöh.68. Paino 67g. Koko 37/38.

Tänään kotiin tullessa minua odotti pöydällä Hups:n arvonnassa voittamani paketti. Sukkalankaa - Lohtulankaa!!!! Ihanaa! Ja mukana todella kaunis, itse tehty kortti. Paljon lämpimiä kiitoksia mieltä piristävästä postista! Paketti tuli juuri oikeaan saumaan.

1245856301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e