KesäYönHullutus on osaltani hulluiltu! Eilen sain valmiiksi kolme viimeistä käsityötä. Tavoitteeni oli, että ennen kesälomani päättymistä kaikki olisi valmiina, ja tänään onkin sitten viimeinen lomapäivä. Bloggaamatta on siis kaikkiaan 15 työtä... On ollut niin paljon sateisia tai helteisiä päiviä, joten valokuvaaminen ulkona on koko ajan vain siirtynyt. Nytkin maa oli aivan märkä, vaikka lämpöä on riittävästi. Hikistä hommaa tuo kuvaaminenkin. Etenkin, kun piti koko ajan valvoa Terhon menemisiä pitkin tonttia.

Sateisia ja lämpimiä päiviä on ollut suht paljon, ja on ollut mukava istua kuistilla neulomassa sateen ropistessa valokatteeseen. Se on lähes parasta neulomismusiikkia ja rentouttaa tehokkaasti. Tosin ukkonen ei sitä ole, sillä silloin pelkään. Koko kavalkadi viimeisistä 15 neuleesta tässä:

Värimaailma on näyttänyt siirtyvän lila-vaaleanpunavoittoisiin, jotenkin ne vain nyt ovat miellyttäneet silmää.

KYH # 15: Sateenkaari -Raitasukat, koko 38, paino 86g, puikot 3,25

KYH # 13: Tuntematon käsinvärjätty ilm. Nalle-lanka (netistä ostettu), koko 37/38, paino 70g. Puikot nro 3.

KYH # 14: Turkoosi Seiska Veikka, koko 39/40, paino 86g. Puikot 3,25.

KYH # 19: Varsi Novitan Jättiraita, jalkaosa Novitan Jussi. Koko 37, paino 85g. Varressa Pitsisukan käsitöistä Ruusu-sukan ohje. Puikot varressa nro 3, jalkaterässä nro 3,5.

KYH # 22: Lanka Jussi, raita Seiska Veikka. Koko 37/38, paino 88g. Puikot 3,5

KYH # 13: Varsi Viging + Nalle Four seasons Talvi, jalkaterässä Opi Villasukka. Koko 38, paino ?. Puikot 3,25.

KYH # 25: Seitsemän Veljestä vaaleanpunaiset palmikkolapaset peukalokiilalla, ohje mukaillen Ullasta Satukynsikkäät. Koko naisen käsi, paino 65g. Puikot nro 3,5.

KYH # 19: Kämmekkäät Dropsin Delight -langasta peukalokiilalla. Naisen käsi, paino 30g. Puikot 2,75 Knit Pro.

KYH # 12: Harmaat Seiska Veikka-kämmekkäät peukalokiilalla, kapea naisen tai nuoren käsi, paino 46g. Puikot 3.

KYH # 16: Anill.pun. Seiska Veikka ja lila Jussi, kaksinkertainen pannulappu pylväillä (mol. puolet samanlaisia) Malli mieheni mummon patalapuista, paino 46g.

KYH # 7 ja 8 "pylpyröitä" virkkaamalla (töissä leirillä, joten tavoite vähäinen ja saavutettu).

KYH # 20: virkattu avainperä, kaksikerroksinen, molemmat puolet samanlaiset. (Kolme edellistä paino n. 22g)

KYH # 23: Virkattu neulatyyny Kukka (ohje Novitan Neulomosta suomennettuna). Paino 20g ilman täytettä, jämälankasilpuilla täytettynä + napit 45g. Alapuoli yksivärinen lime. Langat Seiska Veikkkaa.

KYH # 24: Virkattu neulatyyny Kilppari, paino sisuksen ja langan kanssa 38g. Sisälle ompelin puuvillakankaasta pussin, jonka täytin jämälankasilpuilla. Koukku 4. Lanka Novitan Raita sekä mahapuolella harmaa ja päässä lime Seiska veikka

Blogikonna Terho laaduntarkkailutyössään. Eipä juuri välittänyt lajitoveristaan, kun oli niin kiire syömään vihreitä lehtiä pihalle.

Ihanaa loppukesää kaikille! Ja KYH:äilijöille loppurutistus hulluiluun!