Kummityttö täytti 12v. ja toivoi kaulahuivia lahjaksi. Väritoiveina oli musta, valkoinen tai vihreä. Poikani kanssa sairaalassa ollessa on ollut aikaa tehdä käsitöitä, ja viikko sitten virkkasin lahjahuiveiksi valkoisen huivin Salomonin solmuilla sekä neuloin mustan Auroran. Tänään sain huivit pääteltyä, silitettyä ja vietyä uudelle omistajalleen. Tein myös kissakorvakorut lahjaksi.

221609.jpg

221611.jpg

Lanka: Seitsemän Veljestä, bambupyörö nro 6,5.

221646.jpg

Salomonin solmu- huivi. Lanka: Novitan Kid Mohair, 20-30g.

Eilen illalla neuloin tyttärelleni Seija P:n erinomaisella ohjeella pipon (vaihdoin vain Valovillen samanväriseen Liisaan). Olen erittäin tyytyväinen pipon malliin, koska se on napakka ja pysyy hyvin korvilla. Ja venyi jopa omaan päähäni, sekä tuntui hyvältä. Ja yksi parhaista asioista on myös se, että Wool-lanka ei kutita herkkähipiäisiä lapsiani. Poikani kokeili myös pipoa, ja haluaa saman mallisen mutta eri värisen päähineen. Tytärkin tilasi pipoja eri väreissä useita... Tuli todella hyvä mieli, kun neulomus osui napakymppiin! Tänään kyläreissulla pipo kiersi sukulaislapsetkin, ja pipon malli sopi niin 2,5 vuotiaalle pojannassikalle kuin äitillensäkin.

Lämpimät kiitokseni Seijalle hyvästä mallista! Novitalle kiitos Woolista, taitaa olla ensimmäinen villatuote, jonka lapset kelpuuttaa ja vetää jopa korvilleen :)

221629.jpg

221631.jpg

Seija P:n ohje. 3,5 pyöröillä tehty, lanka tumm.sininen Novitan Wool kaksinkertaisena (n. 50g) ja Novitan Liisa neonkeltaisena raitana, yksinkertaisena (n. 25g).