Tällä viikolla on ollut enemmän ja vähemmän kiirusta, töitäkin kuutena päivänä. Tuntuu, että iltaisin on sänky kutsunut nukkumaan tavallista aikaisemmin, eikä neulomisaikaa juuri ole jäänyt. Lapasten teko on ollut aiheellista, mutta sukkamanian jälkeen kieltämättä hieman tökkinyt välillä. Jostain syystä en relaa niiden kanssa samoin kuin sukkien neulomisen kanssa. Tänään sain kuitenkin tyttären kahdet lapaset tehtyä loppuun ja pääteltyä, ja yksi pari kirjoneulelapasistakin on valmiina. Kovasti tytär onkin minua hoputtanut, eikä se välttämättä ole tuonut yhtään helpotusta asiaan. Lopputulokseen lapsukainen on kuitenkin tyytyväinen, ja se on pääasia. Yön yli kuulema jää mietittäväksi, kummat hän laittaa aamulla käteensä kouluun lähtiessään. Vanhat lapaset alkavatkin olla kaikki pieniä, joten lisää lapasia pitäisi tehdä edelleen.


Novitan Talvi 2008 lehdestä malli nro 52, onteloneulelapaset ohjetta suurempana (nuorten kokoa). Lanka Seitsemän veljestä ruskea ja vaal.pun.  Puikot 3,5. Paino 88g.


Lovikka-lapaset, lanka yksinkertaisena Novitan Huopanen, 60g. Puikot 5,5. Silmukoita 32.

Tsadam - 50. neulomani sukkapari tänä vuonna valmistui hetki sitten. Lanka ihana Regia, jonka sain elokuussa Syksyn SNY:ltäni. Värit ovat todella kauniit ruskean ja sinisen eri sävyissä.


Regia 4-fädig Color, menekki 57g, koko 38. Puikot 2,5 Knit Picks Harmonyt.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!