Olin puolet viikosta koulutuksessa Lahdessa, ja kotiin tullessa pöydällä odotti minua taas ihanaiselta SNY:ltäni saama kirje. Olipa mukava ylläri, olo oli hieman väsy... Komea syksy-kortti, joulukalenteri-kortti (ihanaa saada ikioma joulukalenteri!! Maltankohan odottaa joulukuun alkuun...) sekä suloinen pieni muistivihko, tai itse asiassa se on muistikirja. Se onkin kiva laittaa repun sivutaskuun ja ottaa tarpeen tullen sieltä esiin. Iso kiitos taas muistamisesta!

Koulutuksessa ei ollut iltaisin juurikaan tekemistä, mutta pitkien päivien takia neulominen jäi aika vähiin. Olin kyllä kahden sukkalankakerän voimin matkassa, ja suunnittelin iltaisin yksikseni vain neulovani. Väsymys kuitenkin voitti iltaisin aika aikaisin, mutta laitoin alulle tyttären sukat. Hän kun taas tykkäsi, että voisin uudet sukat neuloa hänelle. Mistä lie oppinut rakkautensa villasukkiin... ?? Tänään tämä pari sitten valmistui. Ihastuin tuohon pitsimalliin kovasti. Lanka näytti aluksi kummalliselta, mutta lopulta tykkäsin kovastikin, on sellaiset pirteät retroväriset sukat.

Vanhan kunnon pitsisukat Hepsiltä, koko noin 36. Lanka On Line Supersocke 6-fach Fancy-color, väri 934. Langan menekki 84g. Puikot nro 3. Silmukoita 52. Malli on joustava.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!