Päivitykseni ovat nykyään harvoja, sillä koneelle omaan rauhaan pääseminen on nykyään tiukilla perheen muiden koneen käyttäjien takia, tai sitten aikataulut tai mielentilat eivät vain kohtaa vapaana olevan koneen ja muiden menojen takia. Tällä kertaa kuvia tuleekin monta. Olen ollut kevään siitepölypölläkän ja astman vaikeutumisen takia sairaslomalla, käytännössä se tarkoittaa sisällä neljän seinän sisällä. Aikaa neulomiselle on ollut paljon.

1242036436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä ihanuudet sain lapsiltani äitienpäivälahjaksi. Poika oli koulussa tehnyt "alvar aaltomaisen" leikkulaudan. Upea ja sileä! Tytär oli muovannut savesta suloistakin suloisemman kilpikonnan, ja upea lasitus kruunaa sen. Hän oli myös omatekemään onnittelukorttiin kirjoittanut ihanan runon:

" Äiti aina iloinen on. Iltaisin äiti sohvalla istuu puikot kädessä heiluen. Sukkaa toisen jälkeen valmistuu. Käytössä hyvässä ne nukkaantuu."

Äitienpäiväksi neuloin omalle äidilleni ohuet perussukat ja anopille pitsisukat. Anoppia nauratti, että "aina sinä jaksat". Lisäsi vielä, että "kun tulet vanhemmaksi niin et jaksa enää". Hän on ollut kova virkkaamaan, mutta kuulema kyllästyi siihen jossain vaiheessa ja lopetti. Ikä ja kunto ei ole siihen esteenä. Sanoinkin, että jos kyllästyn, niin toivottavasti sitten on tarpeeksi sukkia varastossa loppuelämäksi, niin paljon niitä kuluu meidän perheessä. Vielä ei kyllästymistä ole havaittavissa.

1242036368_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Musta-ruskeat sileät perussukat omalle äidilleni, lanka Rellanan Flotte Socke 4fach Sonderaktion, 67g, puikot 2,5. Mukava lanka, jota tilasin heti lisää Rellanalta eri väreissä.

Anopille herneen vihreät Baudelaire-mukaelmat Novitan Nallesta, 76g, puikot 3. Violetit vastaavat menevät lahjalaatikkoon jemmaan. Mukavat ja koukuttavat tehdä!

Tässä vaiheessa Vuodatus heitti minut ulos päivityksestä ja vaati uudelleen salasanan... Jatkan toisessa päivityksessä heti perään kirjoitusta, että edes jotain jää tästä talteen. Viime aikoina minulla on ollut vaikeuksia laittaa kuvia Vuodatuksen kuvakansioihin, sillä ne eivät aukea. Joskus joudun kirjautumaan parikin kertaa sisään, jotta aukeavat. Tämä ei lisää päivitysinnostusta, harmi.