Tänään ja eilen istuin luennoilla, ja samalla tikuttelin tyttärelle sukkien kaveriksi lapaset. Töiden jälkeen menin Citymarkettiin katsomaan ale-lankoja, mutta lähdinkin sieltä pois ilman niitä ja mukanani oli juuri myyntiin tullut Seiska Veikan Jättiraita. Odotin siitä hieman kirkkaamman väristä, mutta luulen että tulen tästäkin tykkäämään. Näyttää aika kivalta.

 

338005.jpg

 

Lanka On linen supersocke Winter-color, menekki 40g. Puikot 3,5. Silmukoita 40.

 

Olen kolunnut kauppoja ja etsinyt Modaa 6/06 perinnelapasten ohjeen takia. Meinasin jättää lehden ostamatta, mutta vasta muutama päivä sitten kuulin, että lehti sisältää "lapsuuteni lapasten ohjeen". Nyt sitten lehti on kadonnut kuin maan alle joka paikasta. Jos sinulla on lehti, ja voisit sen myydä tai vaihtoehtoisesti kopioida lapasten ohjeen minulle, niin olisin kovin kiitollinen (kangaskasa@gmail.com).

 

EDIT: Minun "perinnelapasissa" on ns. salmiakkikuviot kolmessa eri värissä. Jos Modassa on vain kahta eri väriä, niin ne luultavasti ovat eri lapaset. En ole nähnyt ko. Modaa ja ohjetta vielä. Voin ottaa omista lapasistani kuvan, jos joku tunnistaisi.


EDIT2: Sain Modan ohjeen, mutta se ei ole omien lapasteni kanssa vastaava. Kunhan digikamerani taas suostuu yhteistyöhön, laitan kuvan tänne.