Tyttären sukat valmistuivat jo alkuviikosta, en ole vain jaksanut niitä vielä päätellä enkä kuvata, enkä edes punnita. Lankaa jäi vielä vähän jäljelle, joten oletan noihin menneen n. 30g. Lanka on siis samaa kuin omissa sukissani, eli Schoeller Stahlin Fortissima color Socka, puikot bambuiset 3,25. Malli on oma, silmukoita 42. Sukan koko n. 32.

457168.jpg

Alkuviikosta sain myös tilaukseni. Innostuin tilaamaan alelaarista ihania lankoja ja myös kolmet 80cm Addin pyöröt (nro 3, 3½ ja 4½) Olen niin kovasti tykästynyt noihin Addeihin, että en haluaisi muita enää käyttääkään. Halpojakin olivat Suomen hintoihin verrattuna, 5,48€. (Hitsi, juuri katsoin hinnan ja olivat alentaneet hintoja tilaukseni jälkeen, nyt euroissa 5,04...) ja tulivat nopeasti, noin viikossa. Tilausvahvistuksessa oli postimaksuksi merkitty vain 3,50 puntaa, joten näköjään halvemmaksi tulee tilaaminen kuin Suomen postilaitoksen välityksellä. Toivottavasti Visa-laskussa lukee sitten sama hinta. Langat ovat kyllä mahtavia, eritoten tuo vihreä, Rowanspun Aran, 100% villaa.

457211.jpg

Katselin muiden blogeissa Anttilan Santorini-lankaa, joten eilen oli minunkin sitä käytävä ostamassa. Aloitin siitä tekemään tytölle puseroa. Katsotaan miten käy, kun ollut tällä viikolla vähän jaksamaton olo neulomisen suhteen. Eilen illalla virkkasin pääsiäispupua, kun neulominen ei innostanut. Mutta kun mitään tekemättäkään ei oikein osaa olla, niin jotain pientä on näprättävä. Tänään neulominen on taas kivaa.

Osaisiko joku neuvoa minua, kun blogissa kuvat ja teksti ryhmittyvät vasempaan reunaan eikä tottele mitään jäsentelyä? Itse kirjoitusvaiheessa kaikki on ok, ja jäsentely onnistuu. Blogin uudelleen julkaisukaan ei ole auttanut asiaan. Tämä ongelma on tullut parin viikon sisään tänne. Liekö uudella kuvapohjalla osuus asiaan?