Eilen lähdettiin kyläreissulle, jossa kummipoika täytti 7v., isosisko 11v. ja pienin velipoika vietti nimppareita. Pikkuisimmalle tuunailin kesälomareissulla virkatun Wool-pipon, isosisko sai valita kolmesta Salomonin solmu-pontsosta mieluisimman (valitsi punaisen Teddy-pontson) ja kummipoika saikin kaupasta ostetun lahjan. Tarkoitus oli neuloa hänelle pipo, johon jo ostin pääkallokuvan, mutta se idea jäi nyt joululahjapakettiin.

149911.jpg

Eilen tv:tä katsellessa virkkasin tyttären kanssa taas vierekkäin. Tytär valitsi Kool Aidatuista langoista oranssi-turkoosin värin, ja tein hänelle pipon. Väreistä tuli aika hauskat, ja oli kiva virkattava.

149919.jpg

Tänään ompelin itselleni hameen iltapäivän työtilaisuuteen. Kankaan olen ostanut jo alkukesästä, mutta hyvä kun sain sen valmiiksi edes näin loppukesäksi... Kangas on ihanan ohutta ja vilpoisaa, ja kun helteet vain jatkuvat, niin hame pääsee heti käyttöön.

149920.jpg

Surffailin taas lankasivuilla, ja tilasin Vihreä vyyhti -liikkeestä alelankoja. Ihania sävyjä ja erilaisia laatuja löytyi.  Palvelu oli ystävällistä, ja lupasivat maanantaina laittaa paketin postiin.