Syyskuu on jo pitkällä, ja työkiireitä ja -väsymystä on ilmassa. Nyt pukkasi kunnon syysflunssa, ja pakolliset lepopäivät. Yskiminen on hirmuista, ja kurkkukipu kestänyt jo monta päivää + yötä. Päivitän pikaisesti Sukkasadon aikana valmistuneita sukkia.

Perussukkia Seitsemästä Veljeksestä Sinisorsaa ja petroolia, kokoa 39/40. Sinisorsien paino 108g, puikot nro 3,5. Petroolit 116g, puikot nro 3. Samankokoiset sukat, ja painoeroa tuli puikkojen eron myötä. Tuo petrooli väri on ihana!

Annikaisen blogista napattu mukava ja kaunis sukkaohje Riikinkukkosukkiin, koko 39/40. Lanka Seitsenän Veljestä Oi Villasukka, syksyn kausiväri Prisman laarista (useita mukavia värejä). Menekki 108g.

Tähän malliin tykästyin myös kovasti; Susan neuleet blogista Pitsisukat -ohje. Pitsikuvio avautuu kauniisti sukan ollessa jalassa. Myös tämä lanka on Oi Villasukka -Novitan Seiska Veikka -väriskaalasta.Sukkien koko on 38, ja langan menekki 99g. Puikot nro 3,5.

Sukat säilön virtuaalisesti Sukkasadon Perunalaariin.

Hauska kuva parin vuoden takaa. Sillä toivotan kaikille hyvää syksyä ja toivottavasti myös välillä auringonpaistetta. Meillä on satanut monen monta päivää peräkkäin, tosin minua se ei haittaa - mutta poudalla saisi otettua muutamia uusia syksyisiä ulkokuvia...