Tytär on pyytänyt jo monta kertaa itselleenkin poninsa kaima-sukkia. Loppukesästä Saksasta tilaamassani sukkalankalaatikossa oli hänelle mieluisen värinen lanka. Tämä oli erinlainen neulomiskokemus muutenkin. Lanka oli hyvin, hyvin ohutta, aivan unelman pumpulimaisen pehmeää ja hieman halkeilevaa. Ehkä ei kaikkein mukavin lanka neuloa, mutta valmis sukka on tavattoman pehmeä, ei voisi kuvitellakaan että se ketään kutittaisi. Lanka on On Linen Supersocke 100 Emotion-color, sisältää 50% merinovillaa, 25% bambua ja 25% polyamidia. Kerän painon pitäisi olla 100g, mutta punnitessani sukat ja loppukerän laskeskelin ihmetellen jäljelle jäävää määrää ja ynnäsin, että kerässä on ollut vain 83g lankaa. Metrimäärä 420m varmaankin pitänee paikkansa, sillä niin ohutta lanka on. Valmiit sukat painoivat vain 44g.

Ensimmäinen kuva salamalla, ja toinen ilman sitä. Ekassa kuvassa lähellä oikeaa olevat värit.

Doris-sukat, koko n.35/36. Paino 44g. Puikot nro 2,5. Lanka On Linen Supersocke 100 Emotion-color, väri 1063. Pumpulinpehmeät ( 50% merinovillaa (superwash), 25% bambua, 25% polyamidia)

Nämäkin sukat menevät vielä Sukkasatoon, ja saan todennäköisesti vielä yhden parin valmiiksi ennen satokauden loppumista. On niin koukuttava malli ja kiva lanka, että houkuttaa neuloa.

Selasin juuri gallerian valokuviani, jotta laittaisin tähän kynttiläkuvan pyhäinpäiväksi. Huomasin, että galleriasta on hävinnyt valtava määrä vanhoja kuviani! Mm. tilkkutyökuvia, virkkaustöitästäni lähes kaikki ym. Onko muille Vuodatuksen käyttäjille käynyt näin? Jos on, niin antakaa vinkkejä, miten kuvat saa palautumaan, kiitos!

Hyvää viikonloppua ja pyhäinpäivää!