Tänä aamuna olimme yläasteen joulujuhlassa koululla. Opettajat olivat nähneet todella paljon vaivaa järjestääkseen hienon ja koskettavan juhlan. On upeaa, kun nuoret saavat laulaa, tanssia, soittaa ja esiintyä, eikä tämä ole vain ala-asteikäisten oikeus. Murkkuikäiset  selvästi nauttivat esiintymisestä ja vanhempiensa läsnäolosta. Paljon kauniita joululauluja ja hienosti niihin sovitetut esitykset ja yhteislaulut tekivät todellakin juhlasta juhlan. 7-9.lk tytttojen iso ja upea Lucia-kuoro oikeine kynttilöineen, sekä kehitysvammaisten pienryhmä sai kyyneleet purskahtamaan silmistä. Tapakasvatuksen ohessa näin hienosti järjestetty ja harjoiteltu ohjelma varmasti lämmittää sekä oppilaiden, opettajien että vanhempien mieltä. Koko ison yläasteen oppilaat käyttäytyivät todella mallikkaasti, ja ilmassa oli oikean joulujuhlan tuntu! Tämä lämmittäköön tämän viikonlopun, on mukava jatkaa kotona joulun valmistelua.

Ystäväni pyysi minulta 8v. kummipojalleen lahjaksi "mahdollisimman värikkäät ja riemunkirjavat" villasukat. Tälläiset niistä sitten tuli. Langanpäiden päättely ei ollut mukavinta tässä hommassa...  Oma poikani kauhisteli sukkia, ja totesi ettei tuollaisia suostuisi ikinä jalkaansa laittamaan. Tytär taas hihkasi ihastuksensa ja olisi tykännyt näistä itsekin.

Riemunkirjavat perussukat Seiska veikasta, koko 34, paino 94g langanpätkien päättelyn jälkeen (pätkiä lähti aikamoinen kasa roskiin). Puikot nro 3,5.