EDIT lopussa ja uusi kuva lisätty.

 

Olen kevään aikana löytänyt kirpparilta pihallemme kukkien suojaruukuiksi vanhoja emalikippoja. Viime viikolla löytyi myös kauan ihailemani oranssi-punertava emalikattila sopuisaan hintaan, vain 2,50e. Pohjassa on ruostumia ja reikä, siksipä olikin niin halpa. Olen seurannut, että vastaavista ehjemmistä pyydetään järestään yli 20euron hintoja. Nuo vanhat kipot ja kattilat ovat minusta vastustamattomia, joten tänä kesänä koristan kukkahyllyni myös niillä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tässä illan viiletessä kuva uusista hyllyistä kukantaimineen. Riippumansikan ensimmäinen marja on jo puoliksi punainen. Kesä taitaa olla lähellä.

 

610779.jpg

 

Pikkuinen Terho löysi tänä iltana uuden nukkumispaikan. Yleensä se kaivautuu turpeen sekaan kaarevan kannon alle. Nyt se tunki itsensä kukkaruukkuun, rapisteli ja kaiveli, kunnes nukahti. Jalkojen asennosta tietää, milloin uniukko on saapunut. Hellyyttävä pikku-kaveri!

 

610782.jpg

 

Vuosibloggailun merkeissä arvontaan ehtii osallistua vielä :)

 

Edit 25.5.07 klo 8.10

Terho oli aamulla edelleen kukkaruukussa nukkumassa, oli vaihtanut asentoaan poikittain ruukun suulle. Ennen töihin lähtöäni kaveri heräili unisena, ja taas uudessa asennossa.

 

"Huomenta vaan kaikille", tuumaa Terho-konna.

 

611346.jpg